hit
        counter
Hjem / Bruce Lee

Bruce Lee

Spilleautomaten Bruce Lee er produsert av Williams Interactive og er basert på kampsport-kjempen og filmstjernen med samme navn. En spesiell automat med et spesielt utseende som pirrer nysgjerrigheten vår.

Spillene fra Williams Interactive er ikke tilgjengelig i Norge

Betsafe bonus

Betsafe bonus

En spilleautomat som bærer navnet Bruce Lee vil automatisk vekke nysgjerrighet og minner hos en god del casinospillere, og kanskje fremkalle en god del gamle, sentimentale minner. Trenger vi å si noe annet enn Enter The Dragon og Fist of Fury? I vår omtale ser vi nærmere på hva Bruce Lee spilleautomat kan tilby oss av underholdning, samt hvilken rolle de to første hjulene har.

Oppsett/Innsats

Bruce Lee spilleautomat har som nevnt et litt snurrig utseende, men består like fullt av 5 hjul. De to første hjulene inneholder riktignok bare 2 rader hver, mens de 3 siste hjulene har utradisjonelle 4 rader i forhold til 3, som er det vanlige. Dette er altså en spilleautomat som har et oppsett som er helt utenom det vanlige. Automaten har totalt 30 linjer som vi kan vinne våre gevinster langs. Når det gjelder innsatsen kan man satse alt fra 0.01 til 2.00 pr. linje og dette gir en maksimalinnsats på 60 kreditter pr. spinn.

Wildsymbol/joker

Symbolet av Bruce Lee fungerer som joker i denne spilleautomaten og symbolet kan opptre stablet på hjulene. Det betyr at hele eller deler av hjulene blir dekket av dette symbolet, noe som sørger for at mulighetene til å vinne gevinster øker stort.

Free spins

Automatens merkelige oppbygning henger sammen med muligheten man har til å vinne free spins, og man kan vinne free spins på 3 forskjellige måter i Bruce Lee spilleautomat. Under får du se de forskjellige metodene man kan vinne free spins på, men først skal vi presisere én ting: i forklaringen får de to første hjulene tittelen 1A og 1B og 2A og 2B for henholdsvis hjul 1 posisjon 1 og 2 og hjul 2 posisjon 1 og 2.

Metode 1 for å vinne free spins

Hvis 1A, 1B, 2A og 3A består av fire like symboler, inkludert jokeren, samt 3 scattersymboler på hjul 3, 4 og 5 vil dette gi oss 20 free spins.

De to første hjulene vil holdes i gratisrundene samt at et utvidet wildsymbol vil opptre på hjul 3, 4 eller 5 i hvert eneste spinn, i tillegg til at et enkelt wildsymbol vil lande i en tilfeldig posisjon på begge de to siste hjulene. Meget bra funksjon som kan gi megautbetalinger. Et utvidet wild betyr at hele hjulet vil være dekket av wilds, og det illlustreres her ved at Bruce Lee langer ut et kraftig spark!

Metode 2 for å vinne free spins

Hvis 1A, 1B, 2A og 3A består av fire like symboler får man 5 free spins. I disse rundene vil de to første hjulene holdes, og får man tre scattere på hjul 3-5 i disse spinnene gir det ytterligere 5 free spins.

Metode 3 for å vinne free spins

Den siste metoden for å vinne gratis runder på er hvis man får 3 scattere på hjul 3, 4 og 5. Man vil da få et utvidet wild på hjul 3, 4 eller 5 i tillegg til et ordinært, enkelt wildsymbol på begge de to andre hjulene. Hjul 1 og 2 vil spinne som normalt.

Oppsummering

I spilleautomaten Bruce Lee får vi en automat som først og fremst ser meget uvanlig ut, og derfor gjør den seg interessant for oss. Vi får få spesialfunksjoner, men de funksjonene som finnes er godt utarbeidet – spesielt metode 1 for free spins. I alle spilleautomater er man ute etter å vinne store gevinster og det har man såvisst muligheten til i Bruce Lee spilleautomat!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!