hit
        counter
Hjem / Braveheart

Braveheart

I spilleautomaten Braveheart får vi en automat som er basert på den fantastiske filmen med samme navn, som hadde Mel Gibson i hovedrollen. Opplev den samme dramatikken som utspant seg på lerretet – bare at du nå kan vinne skikkelig med penger!

DETTE SPILLET ER DESSVERRE IKKE TILGJENGELIG LENGER

Spilleautomaten Braveheart er som sagt en automat basert på den populære filmen og er laget av utvikleren Cryptologic. Automaten har 5 hjul, 3 rader og 25 linjer, og av funksjoner kan den skryte av wild, scatter, gratisrunder, Battle Free Games, Kilt Lift Feature og en Hollywood Jackpot! I Braveheart er det med andre ord ikke et kjedelig øyeblikk!

Innsats

Når man spiller Braveheart har man muligheten til å sette en innsats på 0.01 til 20 kreditter pr. linje, og dette gir da en høyeste mulige innsats på hele 500 kreditter!

Wild

Wildsymbolet i Braveheart er symbolet som viser William Wallace (Gibson) og er et symbol som kan være en del av kombinasjoner bestående av andre ordinære symboler. Wildsymbolet fungerer derfor som en joker, og kan være med på å fremkalle gevinster. Hvis et wildsymbol blir en del av en vinnende kombinasjon vil utbetalingen av gevinsten bli dobbelt så stor som det som står oppgitt i utbetalingstabellen! Wilds kan ikke danne vinnende kombinasjoner med scatteren.

Scatter og gratisrunder

Scattersymbolet i Braveheart er symbolet av våpnene med flammer bak, og er et symbol som ikke trenger å opptre langs gevinstlinjene for å gi utbetaling. Hvis man får 2 eller flere scattere i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man gevinster. 2, 3, 4 eller 5 scattere gir en utbetaling tilsvarende innsatsen multiplisert med henholdsvis 1, 3, 15 eller 100! Får man 3 eller flere scattere vinner man i tillegg til pengegevinsten tilgang til gratisrunde-spillet Battle Free Games!

Battle Free Games

Gratisrundespillet starter som nevnt når man får 3 scattere på hjulene. I Battle Free Games foregår det en kamp mellom Skottland og England parallelt med gratisrundene. For hvert William Wallace-symbol som dukker opp vil Skottland avansere, mens England vil avansere hvis Longshanks-symboler dukker opp. Hvis Skottland leder når gratisrundene er over kan man vinne en gevinst tilsvarende innsatsen multiplisert med opptil 100! Alle gevinster man vinner på vanlig vis i gratisrundene blir doblet i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen.

Kilt Lift Feature

Vi husker alle når skottene løftet kiltene mot engelskmennene på slagmarken! I automaten har Cryptologic laget en egen liten bonusrunde til denne scenen! Hvis man får et kilt-symbol samtidig på hjul 2, 3 og 4 starter Kilt Lift Feature. Man skal da velge et av kilt-symbolene og kilten vil da løftes opp og avsløre en pengegevinst! Man kan få ytterligere et valg, eller man kan til og med være så heldig at man velger Win All-kilten! Morsom sak!

Hollywood Jackpot

Hollywood Jackpot tildeles tilfeldig, og det er derfor ingen kombinasjoner som utløser denne. Vinner man denne kommer man til et nytt skjermbilde, og her får vi se 5 forskjellige jackpott-nivåer. Man får gjøre fire valg på brettet ved siden av jackpottstigen, og det er her om å gjøre å plukke filmruller og samle poeng. Man må samle en viss poengsum for å klatre opp på jackpottstigen, og man får gjøre maks 4 valg på hvert nivå. Klatrer man opp et nivå, får man altså fire nye muligheter til å plukke filmruller og sanke poeng til neste nivå. Øverst ligger den lekre Blockbuster Jackpot og venter!

Oppsummering av Braveheart

Braveheart er en herlig spilleautomat som har tatt med seg de kjente karakterene fra filmen, og vi finner både William Wallace, Edward Longshanks, Robert of Bruce og flere andre kjente skikkelser. Automaten inneholder også sekvenser fra filmen og sammen med lydeffektene blir disse utrolig virkningsfulle. Automaten har alt det vi ønsker, og spesielt godt liker vi Battle Free Games spillet! Et solid jackpottspill er selvsagt heller ikke å forakte!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!