hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Bonus og freespins hos Betsson i helgen!

Bonus og freespins hos Betsson i helgen!

I helgen venter det deg utrolige muligheter hos Betsson. Du har sjansen til å vinne massive gevinster ved hjelp av både innskuddbonus og gratisrunder!

Betsson har tatt på seg helgeklærne og gir sine kunder en skikkelig gave for å feire dagene. Du får 5 freespins både i dag, lørdagen og på søndagen. Gratisrundene er på forskjellige spilleautomater, men felles for disse er at alle disse er automater som er populære! Klikk deg inn på den gjeldende automaten for å hente dine gratisrunder – ingen innskudd nødvendig!

Gratisrundene er fordelt slik:
Fredag: 5 gratis spinn på Piggy Riches
Lørdag: 5 gratis spinn på Zombies
Søndag: 5 gratis spinn på Flowers

I tillegg til gratisrundene får du også en innskuddsbonus på 100 kroner, og for å kunne gjøre krav på den må du sette inn 100 kroner eller mer. For å få tak i bonusen må du gjøre følgende: Du logger deg inn på din Betsson-konto og gjør et innskudd på 100 kroner eller mer. Deretter overfører du innskuddet til Betssons Casino for å få bonusen på 100 kroner automatisk.

Tilbudet er gyldig frem til 19. august. Les forøvrig Betssons bonusregler på selskapets sider.

Betsson bonus på 1500 kroner til nye kunder!

Hvis du ikke har en spillekonto hos Betsson er det en gylden anledning til å skaffe deg en i dag! Registrerer du i tillegg din Betsson-konto via våre sider får du en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner + 100 kroner helt gratis uten krav om innskudd!

Lykke til!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!