hit
        counter
Hjem / Blockbusters Cash Drop

Blockbusters Cash Drop

Her kan du teste ut spillet Blockbusters Drop, ikke en tradisjonell spilleautomat, men en type spill som mange gamblere liker. Demoutgaven på denne siden er levert av Betfair og spillet er utviklet av OpenBet med lisens fra Fremantle Media. Kjør igang og prøv deg ved å trykke på play knappen eller les vår beskrivelse av spillet nedenfor.

Selv om Blockbusters Cash Drop er en gevinstmaskin, er det ikke en tradisjonell spilleautomat slik vi vanligvis ser dem med gevinsthjul. Mye er likevel likt. Her får du et spillebrett fullt av sekskantede symboler og for hver runde spinnes symbolene og et nytt emblem dukker opp på dem. Spillet har 20 forskjellige gevinstlinjer og det gjelder her å få like symboler på rad via disse linjene.

Hvis du ser nøye på de forskjellige symbolene så kan du merke deg at det finnes forskjellige farger på kantene av dem. Her ligger også nøkkelen til ekstragevinster som man kanskje ikke tenker på ved første øyekast. Får du lik kantfarge på alle symbolene på en gevinstlinje vinner du en såkalt reaction-premie. Når du vinner en reaction-gevinst forsvinner symbolene og erstattes kostnadsfritt med nye. På denne måten kan du vinne flere ganger på samme runde og det er ikke satt noen begrensning for antall gevinster på rad.

Forøvrig gjelder samme prinsipp som i en vanlig slotmaskin, få så mange like symboler som mulig på samme utbetalingslinje. I tabellen inne i spillet får du også en oversikt over hva de forskjellige ikonene kan gi deg i rene penger. Denne er det greit å memorere så blir det ekstra spennende å spille Blockbusters Drop, ihvertfall hvis du kjører igang med spill for ekte innsatser.

I real money versjonen av Blockbusters Drop er det også lagt inn de progressive jackpottene mini, midi og maxi – nesten som i Hall of Gods. Summen på disse gevinstene stiger hele tiden, og for å få oppgitt beløpene må du være innlogget hos for eksempel Betfair.

Kanskje ikke Blockbusters Cash Drop er spillet for deg? Da kan det være greit å få en anbefaling på en annet OpenBet automat som har andre effekter å by på. Maskinen jeg tenkte å sende deg videre til da heter Big Top og er en meget populær slotmaskin i OpenBet casinoene. Du finner den selvfølgelig i en gratis utgave her på siden ved å følge linken ovenfor.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!