hit
        counter
Hjem / Bingo Slot

Bingo Slot

Hvis du er en hardcore bingospiller så kan kanskje denne spilleautomaten være en perfekt match. Bingo Slot er en bingoinspirert spilleautomat fra OpenBet som er full av spesialfunksjoner og morsomme gevinstmuligheter. Spinn hjulene og kos deg med demoversjonen nedenfor som vi har fått levert fra våre venner hos Betfair.

Slotmaskinen Bingo Slot er utvilsomt en spilleautomat som retter seg mot gamblere som er glade i bingo. Her får du en 20 linjers actionfylt gevinstmaskin som har funksjoner og bonusspill som de fleste spilleautomatspillere vil kjenne seg igjen i. Animerte symboler kommer til live på hjulene når du klarer å matche symbolene på gevinstlinjene og forhåpentligvis blir Bingo Slot et hyggelig og profitabelt bekjentskap.

Vi starter med å se på det rent tekniske først og da kan man fort konstatere at Bingo Slot er kledd opp med 20 utbetalingslinjer og 5 individuelle hjul, en ganske standard videoslot med andre ord. Bonusfunksjoner er det ingen mangel på heller, du finner både freespins, wildsymboler og et feature spill i gevinstlisten og når du spiller på Bingo Slot for ekte innsatser så har denne automaten faktisk tre progressive jackpots i ermet.

De progressive jackpotgevinstene får du først se når du logger deg inn og spiller for ekte penger. Disse kalles for mini, midi og maxi der det ligger i kortene at maxi er den største av dem. Skal du dra i land noen av disse premiene trenger du å trylle fram de karakteristisk hjertesymbolene på utbetalingslinjene.

Gratisrunder (freespins) er det som sagt også muligheter for å plukke opp og for at det skal bli aktuelt er det scatterfigurer du må ønske deg. Minimum tre av disse totalt på hjulene gir deg gratisrunder med en gevinstmultiplikator på minimum 2x. Flere scatters gir høyere multiplikator.

Store automatgevinster er i Bingo Slot ofte forbundet med det som kalles for feature icon. Dette ikonet består av en potrettert bingohall og når disse dukker opp kan man stålsette seg i spenning. Hovedgevinsten her er nemlig 10,000 ganger linjeinnsatsen på den linjen symbolene dukker opp på.

Finn ut om Bingo Slot er noe for deg ved å prøve deg på gratisutgaven her på siden. Den grønne spin-knappen er det vanskelig å ta feil av og alt som kreves for å sette igang spillet er et lite klikk på den.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!