hit
        counter
Hjem / Billion Dollar Movie

Billion Dollar Movie

I Billion Dollar Movie er det du som har tatt plass i regissørstolen for å gjennomføre en filmproduksjon i milliard-klassen – selvsagt i beste Hollywood-stil! Stille på settet! Lys….kamera….og…action!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Det er altså med den største glede vi ønsker deg velkommen til Hollywood, og i denne automaten får du altså sjansen til å tilbringe tid sammen med den prisvinnende regissøren Steven Goldberg på settet til filmen Billion Dollar Movie. Her er det enkelt og greit bare å slå seg på lag med skuespiller-stjernene og crewet, og delta i produksjonen av det som garantert vil bli en såkalt blockbuster! I Billion Dollar Movie tas vi med til glitter, glamour og penger – det er deilig å kunne leve stort en stakket stund!

Teknisk oppbygning og innsats

Billion Dollar Movie følger den vanlige oppskriften fra Sheriff Gaming når det kommer til antall hjul og rader, og vi får derfor henholdsvis 5 og 3 av disse. Når det kommer til antallet gevinstlinjer så ligger disse på 20 – også det i tråd med de andre automatene som kommer fra den kanten. Når det gjelder innsatsen så kan man satse opptil 5 mynter på hver linje, noe som maks gir 100 mynter i sving. Hver mynt kan ha en verdi som går fra 0.25 til 5.00, og da ser vi at den høyeste maksimale innsatser pr. spinn blir på 500 kreditter.

Wildfunksjoner

I Billion Dollar Movie får vi to forskjellige wilds som kan hjelpe oss med å vinne gevinster. Et wild er et symbol som fungerer som en joker, og som dermed kan inngå i kombinasjoner med andre vanlige symboler. Det ordinære wildsymbolet er symbolet som viser et film-negativ, og kommer kun til syne på hjul 2, 3 og 4 – også noe som er vanlig på Sheriff Gaming-automater.

Den mest interessante wildfunksjonen er imidlertid Wild Cube, og dette er noe helt nytt fra Sheriff Gaming. Symbolet vises som den kjente Walk of Fame-stjernen i Hollywood, og har en spesiell rolle i Billion Dollar Movie. Når du får et Wild Cube symbol på hjulene fungerer det i bunn og grunn på samme måte som et vanlig wildsymbol, men med noen modifikasjoner. Wild Cube kommer ut av hjulene og vi får se en kube som har de forskjellige vanlige gevinstsymbolene på hver sin side. Kuben vil spinne rundt og lande på det symbolet som gir den beste mulige utbetalingen på hjulene. Hvis du får flere Wild Cubes på hjulene vil disse lande på den samme siden og vise det samme symbolet.

Freespins

Muligheten til å vinne gratisrunder er noe Sheriff Gaming heldigvis har implementert i Billion Dollar Movie, og hvis du får 3 eller flere bonussymboler i en tilfeldig posisjon på hjulene vinner du freespins. 3, 4 og 5 bonussymboler utløser henholdsvis 10, 20 og 30 gratisrunder, noe vi synes er veldig generøst av Sheriff Gaming! Gratisrundene foregår automatisk i et spesielt bonusspill. I gratisrundene har du muligheten til å vinne ytterligere freespins hvis du får 3 eller flere av det andre freespin-symbolet. 3, 4 eller 5 slike kan faktisk utløse henholdsvis 10, 20 eller 30 runder som legges til de du allerede har vunnet!

Dobling

Når du har vunnet en gevinst har du muligheten til å forsøke å doble den, og dette spillet aktiverer du ved å klikke på Double Up på regissørstolen. Du tas med til et nytt skjermbilde og da må du velge om du tror at mynten regissøren knipser vil lande på kron eller mynt. Lykkes du kan du velge å spille enda en gang eller å samle inn gevinsten. Taper du er hele gevinsten borte.

Oppsummering

Billion Dollar Movie føyer seg inn i rekken av meget gode Sheriff Gaming spilleautomater, og denne gangen har de valgt et underholdende tema på automaten. Hollywood-feelingen er påtakelig og som vanlig er grafikk og lyd av beste merke. To wildfunksjoner og muligheten til å vinne masse gratisrunder trekker veldig opp, men vi savner et skikkelig bonusspill. Introduksjonsfilmen til selve automaten er som vanlig av herlig kaliber, og vi får se Steven Goldberg fraktes forbi den ene scenen etter den andre helt til han stopper der hvor selve spillingen foregår.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!