hit
        counter
Hjem / Big Top

Big Top

Det er alltid moro på sirkus og nå tar OpenBet deg med på sirkus i kvalitetsautomaten Big Top. Her får du en gratis demoutgave som du kan spille på så mye du bare orker og spillet er som vanlig levert av våre venner hos Betfair. Går du tom for lekepenger er det bare å laste siden på nytt.

Big Top er en av OpenBet automatene som holder meget høy standard og spilleautomatfans vil ganske sikkert like dette automatspillet som tar deg med inn i sirkusverdenen. I Big Top møter du klovner og sirkusartister mens du spinner gevinsthjulene og når denne automaten kommer i utbetalingshumør så fylles lommeboken raskt opp. Her får du flere detaljer om spillet og gevinstmulighetene som Big Top byr på.

Du ser raskt at Big Top er en typisk videoslot, den har 5 gevinsthjul og hele 20 gevinstlinjer som går i alle mulige retninger. Man kan spille for små og moderate innsatser, men dette spillet har også muligheten for virkelig storsatsning. Kjører du alle innsatser til topps ser du med en gang at dette også er en high limit slotmachine og maks innsats har nok de færreste gamblere bankroll til å klare.

I OpenBet casinoene på nett er Big Top en høyt frekventert spilleautomat og det er ikke bare den gode grafikken og behaglige lyden som frister spillerene. Wildcard figuren er på plass for å hjelpe deg å matche symboler på linjene. Dette kan steppe inn og substitere for alle de andre sirkussymbolene, og enda mere interessant er Big Top sine scatters.

Scatters betyr freespins i Big Top spillet og slik det ofte er i spilleautomater så trenger ikke dette symbolet å lande på en bestemt linje for at det skal gi gevinst. Det er totalt antall scatters på hjulene som gjelder og jo flere jo bedre. Den beste scattergevinsten får man ved å ha fem symboler synlig på hjulene. Dette gir en gevinst på 25 freespins med 10x multiplier. Gratisrundene i Big Top kan også reaktiveres mens de pågår og dette skjer også ganske ofte.

Du finner to forskjellige klovnesymboler i Big Top automaten og selv om disse ikke ligner så veldig på hverandre kan de kombineres for å gi gevinst. Får du tre eller flere klovner på samme linje så blir det utbetaling uavhengig av om det er samme klovnesymbol.

Mere detaljert info om gevinstene i spillet kan du enkelt få ved å klikke på paytable-knappen inne i spillet. Her listes alle gevinstkombinasjoner og hva de gir i utbetaling. Forøvrig er det bare å prøvespille demoversjonen ovenfor så finner du nok raskt ut om denne spilleautomaten er noe du vil satse videre på.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!