hit
        counter
Hjem / Uncategorized / Big Bang, ny spilleautomat hos NorskeAutomater

Big Bang, ny spilleautomat hos NorskeAutomater

bigbang

Det er igjen tid for lansering av en ny spilleautomat hos NorskeAutomater.com. Automaten er levert av den kjente spillutvikleren Net Entertainment og denne gang har de vært inspirert av verdensrommet. Spillet har derfor fått det passende navnet Big Bang.

Automaten har tre rader med fem hjul og en multiplikator som går helt opp til x32! På venstre side av skjermen vil du se en statusbar som viser hvor høyt multiplikatoren din har kommet og for hver runde du vinner vil multiplikatoren øke fra x1, x2, x4, x6, x8, x16 og til utrolige x32. Om det derimot er en runde hvor du ikke vinner noe, vil den falle ned på x1 og du må starte forfra igjen.

Spillet har ingen freespinsfunksjon, men istedet kan du altså få en kjempegevinst når multiplikatoren når x32. I tillegg har spillet flere wildsymboler som øker sjansene dine til å oppnå vinnerkombinasjoner.

I velkjent Net Entertainment-stil vil du oppleve et vellaget spill med fantastisk grafikk, herlige lydeffekter og selvsagt massevis av spenning.

NorskeAutomater feirer lanseringen med å tilby sine kunder en hyggelig 30% innskuddsbonus opp til 1000 kroner. I tillegg til dette vil kunder som tidligere har gjort innskudd også få 10 gratisrunder på den nye automaten.
Bonusen er kun gyldig 23.01.2014 og krediteres automatisk i løpet av 5 minutter etter vellykket innskudd. Bonusbeløpet må omsettes 35 ganger før uttak.

Er du en av de som ikke kjenner til NorskeAutomater så kan vi opplyse om at dette er et helnorsk casino hvor du spiller med norske kroner og du får selvsagt alltid norsk support om du trenger det.

NorskeAutomater har selvsagt også bonus til nye kunder eller for kunder som tidligere ikke har gjort innskudd. De vil få 200% bonus opp til 2000 kr. I tillegg venter 25 gratisrunder på spilleautomaten Starburst.

Registrer en konto eller logg inn på din eksisterende konto og hent din bonus nå! Vi garanterer deg at det nye spillet Big Bang vil gi deg en opplevelse av de sjeldne!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!