Bethard klasker til med julekalender

Bethard-julekalender

Alle casinoer som har et snev av respekt for seg selv og sine kunder sparer ikke på godsakene, og i hvert fall ikke når det er jul!

Spare på godsakene gjør i hvert fall ikke Bethard, og hos dem får du en julekalender som holder meget høyt nivå og som sikrer deg bonuser gjennom hele førjulstiden og selve julen!

Hver dag frem til nyttårsaften!

Bethard har virkelig slått på stortrommen med sin julekalender og det vil komme ut fantastiske tilbud hver eneste dag som du kan benytte deg av.

Det er bare å stikke innom hver dag for å hente bonusen som venter, og vi kan love deg at det ikke er småtteri.

I dag får du for eksempel hele 35 freespins på Fruit Shop Xmas edition hvis du setter inn minst 20 euro! Gratisrundene får du godskrevet i morgen, så da er det bare å logge inn og spinne helt gratis – og kanskje hente morgendagens tilbud også!

I morgen, den 4. desember, er det nemlig tid for bonus! Alle spillere som setter inn penger får en bonus på 100% opptil 1000 kroner! Setter du inn 1000 kroner kan du nemlig spille for hele 2000 kroner til sammen!

Fredagen vil et innskudd på 10 euro gi deg 25 freespins på den romerske spilleautomaten Victorious!

Din velkomstbonus

For at du skal kunne nyte godt av alle disse bonusene som venter på deg hos Bethard gjennom hele september må du naturligvis ha en konto hos dem.

Registrer deg her!

Velkomstbonusen du får er følgende: 200% opptil €600 og hele 200 freespins!

Etter at du har registrert din spillekonto får du 100 freespins på Starburst – helt uten kostnad. Du får 25 freespins på rappen og 25 freespins de tre kommende onsdagene.

Når du setter inn penger får du en bonus på 200% opptil 600 euro, og et innskudd på 300 euro gir deg 600 euro ekstra og hele 900 euro til sammen å spille med.

Etter at innskuddet er på plass får du i tillegg hele 100 freespins til som du kan bruke på flere forskjellige automater fra NetEnt!