hit
        counter
Hjem / Beretta’s Vendetta

Beretta’s Vendetta

Nå kan du hjelpe spesialagent Beretta og hans SWAT-team med å fange terroristen Mr. Dynamite i den actionfylte spilleautomaten Beretta’s Vendetta! Flere 10-år med kraftige eksplosjoner og bankran skal gå mot sin ende – med hjelp fra deg!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Beretta’s Vendetta er en 3D-spilleautomat fra Sheriff Gaming som gir oss action-pakket underholdning over 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Av funksjoner kan automaten skilte med utvidet wild, scattergevinster, free spins og et skikkelig tøft bonusspill hvor du skal stoppe Mr. Dynamite!

Innsats

Beretta’s Vendetta lar oss satse 0.01 til 5.00 pr. gevinstlinje, noe som sørger for at den høyeste mulige innsatsen pr. spinn blir på 100 kreditter.

Utvidet wild

I Beretta’s Vendetta er symbolet av helikopteret wild/joker, og kan med det inngå i kombinasjoner sammen med andre vanlige symboler. Wildsymbolet vises kun på det tredje hjulet, men vil da til gjengjeld dekke hele hjulet, slik at man får 3 wilds der. Muligheten for å vinne gevinst blir derfor veldig stor.

Scattergevinst

Symbolet som viser SWAT-styrkene er scattersymbol, og det innebærer at hvis man får 3 eller flere slike i en tilfeldig posisjon på hjulene får man en gevinstutbetaling. Hvor mye man vinner er avhengig av hvor mye man satser. Scattergevinster kommer i tillegg til vanlige linjegevinster.

3 scattere gir en gevinst som er det samme som innsatsen.
4 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 4.
5 scattere gir en gevinst lik innsatsen multiplisert med 40.

Free spins

Hvis man får 3 eller flere symboler av Mr. Dynamite (skurken med den hvite masken) vinner man free spins, og hvor mange man vinner kommer an på hvor mange free spin-symboler man får. Symbolene trenger ikke å opptre langs gevinstlinjene for å gi free spins, men kan være spredt tilfeldig utover hjulene. 3, 4 og 5 free spin symboler gir henholdsvis 6, 12 eller 18 gratisrunder!

Bonusspill

Bonusspillsymbolet er symbolet som viser den pansrede SWAT-bilen, og hvis man får 3 eller flere av dette symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene starter bonusspillet. Bonusrunden forgår i byen hvor Mr. Dynamite terroriserer 7 banker, og din jobb blir å stoppe ham før ham raner disse bankene. Du må sende inn bombeteamet for å uskadeliggjøre bombene som Mr. Dynamite har plantet – du får gevinst for hver bombe bombeteamet klarer å hindre fra å smelle! Gevinsten multipliseres med antall linjer som var aktive da bonusspillet ble aktivert.

Oppsummering

Det er fullblods action i Beretta’s Vendetta og det er rett og slett utrolig morsomt å jakte på den hensynsløse Mr. Dynamite! Automaten har alle de funksjoner en spilleautomat bør ha, og både wilds, scattere, free spins og bonusspill sørger for at spilleopplevelsen blir helt topp! Som vanlig fra Sheriff Gaming er grafikk og lyd også i toppklassen! Av andre automater i denne sjangeren kan det være greit å nevnte både Heist og After Night Falls.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!