hit
        counter
Hjem / Bejeweled 2

Bejeweled 2

Her kan du teste ut det populære spillet Bejeweled 2, et automatspill som er veldig enkelt både å spille og forstå.

Nå er ikke Bejeweled 2 akkurat noen vanlig spilleautomat og det er ikke så veldig mye man trenger å skrive om dette spillet, da det meste er selvforklarende. Forskjellige diamantsymboler detter ned på brettet og målet er å få minimum tre og helst flere like på rad. Symbolene kan matches både vannrett og loddrett og når man får en gevinst så fjernes automatisk diamantene man brukte for å vinne.

Dette betyr at man på en enkelt Bejeweled 2 runde kan vinne mange ganger uten å måtte betale innsatsen på nytt. Når gevinsten først er der så fortsetter symbolene å fylle seg opp så lenge man klarer å finne en match. Man vet aldri når gevinstene stopper og dette gjør spenningen ekstra sitrende.

Bejeweled 2 spillet har også en Super Jackpot som du kan vinne når du satser maks innsats på en runde. For å vinne denne må du få 5 Bejeweled 2 symboler på gevinstlinje nummer 10, som er den øverste vannrette linjen. Får du denne kombinasjonen på noen av de andre linjene betaler det også godt, 1000x innsatsen.

Symbolet med Bejeweled 2 logoen kan også hjelpe deg i spillet forøvrig. Dette substiterer nemlig for de andre symbolene og hjelper deg dermed å få flere like diamanter. Klikker du på paytable-knappen i spillet så får du opp en liste over hva de forskjellige fargede symbolene gir deg i gevinst. Nyttig å vite, men dette er selvfølgelig noe man merker etter hvert uansett. Kos deg med demoutgaven ovenfor, det er som sagt lett å bli avhengig av dette enkle men morsomme spillet.

Automaten kan minne om den megapopulære Starburst fra Net Entertainment.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!