hit
        counter
Hjem / Beetle Frenzy

Beetle Frenzy

Her har du en spilleautomat som er totalt avhengighetsskapende. Beetle Frenzy er egentlig en klassisk spilleautomat, men skiller seg ut med en rekke bonusfunksjoner og spennende muligheter for gevinster. Prøv spillet nedenfor helt gratis eller gå videre til en av våre samarbeidspartnere og spill for ekte penger.

DENNE AUTOMATEN ER TRUKKET FRA MARKEDET

Beetle Frenzy er en 5 linjers spilleautomat som er utvilket av software selskapet Net Entertainment. Det kan kanskje virke som at 5 gevinstlinjer gir litt få muligheter til treff, men i Beetle Frenzy vinner du på de rareste kombinasjoner og et bonusspill er sjelden langt unna når du spinner hjulene.

Til å være en klassisk spilleautomat har Beetle Frenzy uvanlig mange ekstramuligheter. Her får du scatters, wildsymboler og flere bonusspill som utløses av forskjellige kombinasjoner av symboler. Hver egen symbolplass er et eget gevinsthjul og dette gjør at den lille automaten faktisk har 9 forskjellige.

Den første bonusmuligheten kalles for Lucky Spin og aktiveres ved at man får fire like symboler i hjørnene eller i midten på yttersiden av alle hjulene. Alle hjulene låses og du får et nytt spinn i det midterste hjulet og får muligheten til å vinne enda flere gratisrunder for hver aktiveringskombinasjon.

Bug Collector bonusspillet aktivers ved å få tre glasskrukkesymboler på en av de aktive gevinstlinjene. Du kan vinne flere bonusspinn for hvert spill og dette avhenger av hvor mange innsatslinjer det spilles på. Plukk opp innsektsymboler og du kan sikre deg en pen gevinstsum.

Blomstersymbolene gir også litt ekstra spenning og når du får tre like blomster på samme rad vinner du deg innpass i Flower Frenzy bonusspillet. Du kan også vinne flere bonusspill på samme spinn ved å spille på samtlige 5 innsatslinjer når bonusen kommer. Dette gir selvfølgelig også muligheten til forhøyet utbetaling.

De gyldne eplesymbolene er Beetle Frenzy sine scatters og disse gir gevinster uavhengig av hvilken posisjon de lander på. Får du to eller flere eplesymboler er du sikret en utbetaling og med et økende antall epler på brettet økes utbetalingen eksplosivt.

Skulle det dukke opp et gullforgylt innsekt på et av hjulene har du stiftet bekjentskap med Beetle Frenzy sitt substiteringssymbol, en såkalt wild. Dette symbolet er en joker som kan settes inn istedenfor alle de andre symbolene, til og med for scatters, så det er ofte at kun ett slikt symbol vil hjelpe til med å skape en gevinstrekke.

Skal vi oppsummere så er Beetle Frenzy en meget attraktiv spilleautomat. Man kan kalle den en oppusset utgave av den klassiske spilleautomaten, og både lyder, grafikk og spillfunksjoner gjør dette til et spill som mange har sansen for. Hvis du elsker klassiske automater bør du også ta en titt på Mega Joker fra samme spillutvikler.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!