hit
        counter
Hjem / Beauty and the Nerd

Beauty and the Nerd

Spilleautomaten Beauty and the Nerd er den klassiske historien om skolenerden som er forelsket i jente som i utgangspunktet er langt utenfor hans rekkevidde! Sheriff Gaming har laget denne spilleautomaten som tar for seg et tema som er portrettert utallige ganger i den populærkulturelle historien – så hvorfor ikke i spilleautomat-form også!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Stan er altså en litt smånerdete gutt kar som ikke klarer å stoppe å tenke på Kelly, som er skolens cherrleader-stjerne, og han lurer fælt på hvordan han skal få uttrykt sin kjærlighet til henne! Det som er sikkert er at Stan virkelig må legge seg i selen for at Kelly skal legge mer til ham – og i hvert fall hvis det skal bli en date av det! I denne omtalen av Beauty and the Nerd ser vi nærmere på hvordan det går med Stan, samt hva denne automaten kan tilby oss av underholdning!

Teknisk oppbygning og innsats

Beauty and the Nerd spilleautomat følger Sheriff Gamings faste oppskrift når det kommer til spilleautomater, og det betyr at vi får 5 hjul og 3 rader, i tillegg til 20 gevinstlinjer. Man kan satse opptil 5 mynter å hver linje, og sette en verdi på myntene som går opptil 5.00 – det betyr en maksimal innsats pr. spinn på 500 kreditter – noe som må sies å være nokså solid!

Utvidet Wildsymbol/joker

Sheriff Gaming har svært mange elementer i hver automat som de følger mer eller mindre trofast, og en av disse er wild/joker-funksjonen. Jokeren i Beauty and the Nerd er symbolet som viser katten i treet, og denne kan erstatte de vanlige symbolene i automaten. Det betyr med andre ord at det kan være en del av enhver vinnende kombinasjon og forlenge den eller komplettere den. I Beauty and the Nerd dukker wildsymbolet kun opp på hjul 3 og i utvidet utgave, hvilket betyr at det dekker hele hjulet, og dermed alle gevinstlinjene – mulighetene for gevinst blir derfor store.

Click Me bonusspill

Symbolet som viser rekken med skap fungerer som Click Me-symbol, og hvis man får 3 eksemplarer av dette symbolet på – ett hver på hjul 1, 3 og 5 – starter Click Me Bonus. Klikk deretter på ett av disse symbolene og innkasser din gevinst.

Bonusspill

Symbolene av skjønnheten og nerden, eller Kelly og Stan, fungerer som bonussymboler, og hvis du får 3 eksemplarer av et av disse symbolene på hjulene starter et bonusspill. Faktisk er det slik at det er to forskjellige bonusspill i denne funksjonen – ett for skjønnheten og ett for nerden. Får du tre symboler av Kelly får du spille bonusspillet på hennes soverom, mens tre symboler av Stan sørger for at bonusspillet foregår på hans rom. På soverommene til Kelly og Stan finnes det 20 gjenstander som inneholder enten gevinster eller multiplikatorer, og du skal bare klikke i vei på symbolene for å se hvilke gevinster du stikker av med! Bonusspillet avsluttes når du har samlet inn alle gjenstandene eller ordet ‘Collect’ kommer til syne etter at du har valgt et symbol.

Special Kiss Bonus

Når du får symbolet av Kelly på hjul 2 og Stan på hjul 4 samtidig som begge symbolene er merket med en kyssemunn, får du oppleve et magisk øyeblikk mellom de to samtidig som du vinner litt ekstra penger. Begge disse symbolene på være på den samme raden for at bonusen skal fungerer.

Doblingsrunde

Beauty and the Nerd har en Double Up-funksjon som gir deg muligheten til å doble enhver gevinst du vinner. Når du vinner en gevinst vil du se et Double Up-skilt komme til syne og du klikker bare på dette for å starte doblingsrunden. Doblingsrunden vil fortsette helt til du gjetter feil eller du trykker på ‘Collect’ knappen for å samle inn det har vunnet. Du skal rett og slett gjette på hvilket kjærlighetsbrygg som fungerer best!

Oppsummering

Sheriff Gaming fortsetter i Beauty and the Nerd ned den trygge veien som de har gått så mange ganger før, og vi føler kanskje at det blir litt mye gjentakelser fra tidligere automater. Noen nye funksjoner som f.eks. Special Kiss bonus og selve bonusspillet er bra, og gjør at inntrykket av denne spilleautomaten blir bra. Det utvidede wildsymbolet og Click Me spillet kan de med fordel bytte ut med noen nye funksjoner! Det blir i all hovedsak kun historien som byttes ut, og ikke funksjonene.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!