hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / Beat The Blues-turnering hos Mr Green!

Beat The Blues-turnering hos Mr Green!

Helgen er her og Mr Green gir oss atter en gang gode grunner til å feire. Denne helgen anbefaler vi at du kler på det finstasen og mikser en oppfriskende drink, før du setter det ned og koser deg med din favorittunderholdning – nemlig Mr Greens fantastiske spilleautomater!

I dag, fredag 9. september 2011, avholdes turneringen Beat The Blues hos Mr Green, og du har dermed muligheten til å være med i kampen om premiepotten på totalt 31.500 kroner!

Turneringen startet i går ettermiddag kl. 16.00, men det er allikevel ingen grunn til bekymring. Turneringen varer helt til fredag kveld kl. 23.00 og det er dermed mer enn nok tid igjen for deg å delta og vinne premier.

Det eneste du trenger å gjøre er å spille minst 20 runder/hender/spins på noen av de spillene som står listet opp under, og dette vil være nok til at du er med i konkurransen om de nevnte 31.500 kroner. Den som vinner er den som har det beste resultater over 20 runder/hender/spins. Skulle flere ende på likt så vil vinneren være den som har spilt flest runder. Du kan velge å spille bare ett spill eller alle fire – du velger selv!

Spillene som er med i Beat The Blues-turneringen er:
Kings of Chicago
Piggy Riches
Flowes
Roulette

Premiepotten i Beat The Blues-turneringen fordeles slik:
1.premie kr 15.000
2.premie kr 8.000
3.premie kr 5.000
4-10 premie kr 500

Freespins og dobling av første innskudd som ny kunde
Hvis du i tillegg ikke er registrert hos Mr Green fra før, så kan selskapet nå lokke med 20 gratis freespins på spilleautomaten Mega Joker hvis du velger å registrere deg. I tillegg dobler selskapet ditt første innskudd opptil 3000 kroner. Dette betyr at om du setter inn 200 kroner så vil du få totalt 400 kroner å spille for.

Delta i Beat The Blues hos Mr Green i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!