hit
        counter
Hjem / Atlantis

Atlantis

Det sies at både guder og mennesker levde sammen i antikkens tider, men at menneskene en gang gikk langt over streken. I spilleautomaten Atlantis får vi lete etter det tapte kongedømmet sammen med oppdageren Pierre La Mer, og kanskje finne ut hvorfor Poseidon sendte Atlantis ned i avgrunnen!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

Atlantis er en spilleautomat fra Sheriff Gaming som består av 5 hjul og 20 gevinstlinjer, og av ekstrafunksjoner finner vi utvidet wild, scattersymbol, gratisrunder og Click Me-bonus! En automat som har et liknende tema er Subtopia fra NetEnt.

Innsats

I Atlantis kan man spille med en innsats som går fra 0.01 til 1.00 pr. linje, og dette betyr at den høyeste mulige innsatsen pr. spinn blir på 20 kreditter.

Utvidet wild

Wildsymbolet, eller jokeren, i Atlantis er symbolet som viser haien. Dette symbolet kommer kun til syne på det 3. hjulet, men når det først gjør det dekker det hele hjulet. Men får derfor 3 wildsymboler på det midterste hjulet, noe som sørger for at mulighetene for gevinst blir adskillig større.

Scattersymbol og gratisrunder

Scattersymbolet i Atlantis er symbolet som viser skipsrattet, og hvis man får 3 eller flere av dette symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene, vinner man gratisrunder. Scatteren trenger med andre ord ikke å følge gevinstlinjene for å gi gevinst. 3, 4 eller 5 scattersymboler gir henholdsvis 8, 15 og 25 gratisrunder!

Pick Me bonus

Click Me-symbolet er symbolet av muslingen, og hvis man dette symbolet i en hvilken som helst posisjon på hjulene 1, 3 og 5 samtidig starter Click Me-bonusen. Her skal man enkelt og greit klikke på muslingene for å se hvilke gevinster de skjuler. Man får fortsette helt til man velger muslingen som sørger for at gevinsten utbetales og bonusen avsluttes.

Oppsummering

3-D spilleautomaten Atlantis fra Sheriff Gaming er en spilleautomat som har en nydelig grafikk og et strålende lydbilde. Automaten besitter også de egenskapene vi forventer fra en spilleautomat, og både wilds, scattere med gratisrunder og Pick Me-bonusen er funksjoner som er med på å gjøre dette til en flott spilleopplevelse!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!