02.10.2019 - IdaIda

Stor jackpot gevinst hos NorskeAutomater!

En heldig mann fra Nord-Trøndelag vant lørdag kveld en massiv jackpot på Mega Joker! Den gjennomsnittlige størrelsen på denne jackpotten når den blir utløst er rundt 100.000 kr, men denne gangen var den på massive 329.638,82 kr!

Jacpotten er av det progressive slaget. Det betyr at desto mer folk spiller på den, desto høyere blir jackpotten! 3% av innsatsen fra hver spillerunde går direkte til jackpotten og den vokser dermed svært raskt. Jackpotten blir utløst helt tilfeldig og er altså ikke knyttet til noen spesiell symbolkombinasjon.

Det er treffende at en nordmann vinner en massiv jackpot på en norsk automat hos NorskeAutomater!

Med norske automater sikter vi til spilleautomater som er basert på de landbaserte maskinene som var spredt over hele landet for noen år siden, frem til forbudet kom. Forskjellen på automatene man nå finner på nett og de som man tidligere kunne spille på ethvert kjøpesenter og kiosk i Norge er at automatene på nett i dag har mye høyere gevinster og bedre utbetalingsprosent. Det, samt at man kan spille hjemme fra stua! Altså er det en stor forbedring for deg som spiller!

Andre norske automater som er svært populære er Jackpot 6000 og Supernudge 6000. Disse har dog ikke jackpot. Dersom du er ute etter virkelig store jackpotter kan vi anbefale Mega Fortune og Arabian Nights som ofte har 8-sifrede jackpotter. Den største Mega Fortune jackpotten som noensinne har blitt vunnet var på eventyrlige 150 millioner kroner!

Åpne en konto hos NorskeAutomater i dag og bli den neste jackpot vinneren!

Etter at du har åpnet en spillekonto vil du få 25 freespins på norges aller mest populære spilleautomat, Starburst. Disse er uten krav til innskudd!

Ved første innskudd får du også en kraftig bonus! Innskuddet ditt blir automatisk doblet. Maks bonus er 2000 kr så du må sette inn minst 2000 kr for å få maks bonus.

Spill hos NorskeAutomater i dag og kanskje blir du den neste jackpot vinneren!

 

t5spill