02.10.2019 - KentKent

Sjekk ut Flame Busters!

Flame Busters nyhet

‘Når Thunderkick gir ut nye spilleautomater holder spillerne pusten.’ Dette er et gammelt casinoordtak som… neida, vi bare tøyser! Èn ting er imidlertid sant, og det er at Thunderkick nesten uten unntak gir ut strålende spilleautomater, og nylig kom altså automaten Flame Busters, hvis hele og fullstendige navn lyder Roasty McFry and the Flame Busters.

I denne automaten har Thunderkick tatt steget tilbake til 80-tallet og datidens dataspillgrafikk, og det innebærer at det blir en aldri så liten tidsreise på den som spiller dette herlige spillet!

Meget god automat

Som sagt er det 8-bit grafikk som gjelder i dette spillet og man har matchet det med en musikk som bare kan karakteriseres som passende. Av funksjoner er det Fire Drill og gratisrundene som gjelder, og spesielt kan gratisrundene bli meget gode!

Spillets viktigste symbol er flamme-symbolet og dette er et symbol som kan gjøre seg om til et hvilket som helst annet symbol og føre til gevinster.

Bonusfunsjonen Fire Drill fungerer slik at myntsymbolene kan gjøres om til flamme-symboler, og vi snakker her da om 1-5 myntsymboler. Fire Drill aktiveres tilfeldig og i et nytt skjermbilde vil du få se hvor mange myntsymboler som vil gjøres om til flammesymboler i det kommende spinnet. Jo flere jo bedre, naturligvis, og hvis alle fem myntsymboler blir gjort om til flammesymboler kan du få ekstremt god uttelling. Flammesymbolene blir som sagt gjort om til matchende symboler slik at du kan vinne høye gevinster.

Også i gratisrundene er flammesymbolene essensielle og her handler det om å komme seg opp til neste nivå. Samler du inn tre alarmsymboler kommer du deg opp i nivå samt at du får to ekstra gratisrunder. I tillegg vil ett av myntsymbolene gjøres om til flammesymbol. Kommer du deg opp til enda et nytt nivå gjentar dette seg, og har du maks uttelling vil du altså kunne få muligheten til å spinne noen runder med 5 aktive flammesymboler!

Les mer om Flame Busters her og prøv gratis!