bg
10.08.2020 - Ida Moen Olsen

De beste serieautomatene fra TV!

Moderne spilleautomater kommer i alle former og farger, derfor er det lett å finne noe moro til enhver anledning og ethvert humør. Kanskje er du litt gretten? Da venter en haug av dystre, mørke rockmaskiner med dundrende musikk og nådeløs action. Nettopp fått i deg en dose med gøyale kattevideoer, og lyst på noen søte spillrunder? Bla gjennom fargerike, nusselige automater og smil bredt mens du tar storgevinsten! Tematiske spill dominerer casinobransjen for øyeblikket, og deres popularitet vil neppe ta av. Nå har vi kommet såpass langt at visse leverandører til og med kjøper rettighetene for fantastiske, prisbelønnede TV-serier! Jepp, du vet vel at både Friends og Game of Thrones har dukket opp i form av spilleautomater? Norske Spilleautomater vil gjerne fortelle deg om disse spillene, så les videre og sjekk hva som venter deg!

100% opptil 5000 kr + 100 freespins

Høsten kommer

Sommeren er over, himmelen fylles av tordenbyger og regnet dukker stadig oftere opp i værmeldingene. Jepp, høsten er her, og hva kan vel være bedre enn å sitte hjemme med en kopp god te, mens man titter på TV-serier? Det beste med TV-serier er jo at de varer hundre ganger lenger enn filmer, eller hva? Man følger ivrig med – dag etter dag, sesong etter sesong. Den eneste ulempen er dog at seriene tar slutt, før eller siden. Eller gjør de? Takket være de herlige serieautomatene kan man jo fortsette nytelsen, ofte fra en annen vinkel og med muligheten til å vinne ekte penger! Hva sier du til et gjensyn med alle heltene (og skurkene) fra din favorittserie? Hva sier du til å oppleve noen kule glimt fra TV-skjermen? Du finner en haug av slike spill helt gratis her hos Norske Spilleautomater, men det kan fort lønne seg å ta noen runder med ekte penger også!

Norske Spilleautomater anbefaler følgende titler inspirert av kjente TV-serier;

1. Game of Thrones

Baratheon, Lannister, Stark eller Targaryen – hvem foretrekker du? Ingen TV-serier har skapt så mange overskrifter som Game of Thrones, og denne gjennomtenkte, grundige spilleautomaten fra Microgaming fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomhet utenom TV-skjermene. Game of Thrones kommer med 243 vinnerveier, jokersymboler, lukrative runder med gratisspinn og stablede symboler som høyner vinnersjansene! Dessuten kan du glede deg til hele 96,4% i utbetalingsrate og gigantiske maksgevinster på flere tusen ganger innsatsen! Vi kan ikke tenke oss hvor mye Microgaming måtte betale for retten til å skape en Game of Thrones-spilleautomat, men de har gjort en ekstremt grundig jobb.

Spill Game of Thrones gratis her!


2. Vikings

Drama, action, kjærlighet og historie blandes sammen i denne berømte TV-serien inspirert av norrøn kultur og vikingenes berømte tokt. Følg Ragnar Lodbrok gjennom hans nervepirrende, innholdsrike liv gjennom hele 6 sesonger, før du til slutt hopper over til spilleautomaten Vikings fra NetEnt! Der får du et gjensyn med alle karakterene i mørke, noe skumle omgivelser, mens en rekke spesielle bonusfunksjoner hjelper deg frem. Med stablede symboler, unike gratisspinn, spredte gevinster og selve vikingene på din side, er det ingen som kan stoppe deg fra å håve inn saftige gevinster! Som om dette ikke var nok, har du en utbetalingsrate på 96,05% og 243 vinnerveier å se frem til, i tillegg til enorme toppgevinster!

Spill Vikings gratis her!


3. Peaky Blinders

Hvis du elsker krim like mye som du elsker overraskelser, har du garantert rast gjennom alle sesongene i Peaky Blinders. Hvorfor stoppe der, når den velkjente spillutvikleren Pragmatic Play allerede har lansert en automat med samme navn? Hiv deg over Peaky Blinders og opplev den samme mystiske atmosfæren som i TV-serien! Her får du møte alle de viktigste personene fra Shelby-gjengen, samtidig som en haug av lukrative gratisspinn, respinn, jokersymboler og andre spesielle mekanismer bærer deg gjennom gatene i Birmingham. Prøv ut Peaky Blinders nå og se om du tar toppgevinsten på over 2 000 ganger innsatsen! Utbetalingsraten er på 96,5%, volatiliteten er ganske høy og 20 gevinstlinjer står for kombinasjonene. På med hatten og ut i kampen!

Spill Peaky Blinders gratis her!


4. Friends

Hvem har vel ikke hørt om Rachel, Ross, Chandler, Joey, Monica og Phoebe? Man må jo ha bodd på månen i så fall! Gjennom store deler av 90-tallet og vel inn i 2000-tallet var det et must å følge med på de seks vennene i New York. Hvis du savner Friends like mye som vi gjør, er det kanskje på tide å få et lite gjensyn med den glade gjengen? I så fall er det bare å glede seg til spilleautomaten Friends fra den historiske leverandøren SG Digital! Her får du et gjensyn med både de seks vennene og diverse gjenstander fra showet, mens bonusfunksjoner som jokere, jackpotjokere og lykkehjul styrker gevinstene dine. Friends-automaten er kanskje litt eldre enn de ovenfor, men tiltrekker seg fortsatt masse oppmerksomhet. Dessuten får du hele 96% i utbetalingsrate, middels volatilitet og toppgevinster på opptil 2 000 ganger innsatsen!

Spill Friends gratis her!

5. Narcos

Til forskjell fra utallige andre TV-serier, ble Narcos bare bedre etter hver sesong. Dessverre tok det hele slutt i 2017, men innen kort var selveste NetEnt på plass med sin egen versjon av hendelsene! Den svenske leverandøren gikk grundig til verks, og tidlig i 2019 ble spilleautomaten Narcos endelig lansert. Her kan du glede deg til flere tilfeldige bonusfunksjoner, gratisspinn og nådeløs action hele veien fra start til slutt! Alle de suverene karakterene fra TV-serien er tilbake, mens en utbetalingsrate på 96,23% og middels volatilitet styrker gevinstene dine. Se frem til 243 vinnerveier, over 1 000 ganger innsatsen tilbake på det meste, samt en ellevill reise til Colombia – hjelper du myndighetene eller den udødelige Pablo Escobar?

Spill Narcos gratis her!

6. Rick and Morty Megaways

Hvis du ikke har sett tegneseriene om vitenskapsmannen Rick og hans barnebarn Morty, misunner vi deg – du kan sette i gang allerede i dag og nyte en opplevelse uten like! Følg de to vennene på sprø eventyr som absolutt ikke er for barn, og se om du ikke lærer en ting eller to om livet underveis! Spillutvikleren Blueprint har foreviget den fantastiske TV-serien ved hjelp av Rick and Morty Megaways, en actionfylt, funksjonsrik spilleautomat med den patenterte mekanismen fra Big Time Gaming. Her kan du glede deg til utallige bonusspill og forskjellige typer gratisspinn, samt tilfeldige funksjoner og astronomiske gevinster! Rick and Morty Megaways har dessuten en utbetalingsrate på hele 96,55%, høy volatilitet og gevinster på opptil 50 000 ganger innsatsen!

Spill Rick and Morty Megaways gratis her!

Serieautomater går aldri av moten

TV-serier når kanskje sin avslutning og falmer bort i tiden, men spilleautomatene gjenstår og foreviger minnet om de folkekjære karakterene vi fikk treffe underveis. Norske Spilleautomater elsker automater inspirert av TV-serier, og håper at også du setter av tid til disse flotte titlene. Hvorfor ikke tilbringe høsten med et par slike automater på fanget? Alle spillene ovenfor fungerer jo både på mobiltelefoner og nettbrett, i tillegg til datamaskiner! Glem regnet som virker å aldri ta slutt, glem våte sokker og den grå himmelen – ved hjelp av serieautomater vil høsten rulle forbi som ingenting, og deretter er julen rett rundt hjørnet!

Del på