bg
06.06.2017 - Trude Sørensen Berge

Kanadisk mann vant med lodd kjøpt på bursdagen!

Det er ingen tvil om at enkelte mennesker har mer flaks enn andre, og kanskje river man seg i håret hver eneste uke når lottokupongen simpelthen nekter å gå inn!

Joda, vi har vel alle kjent på følelsen av misunnelse når andre mennesker vinner de store pottene, men av og til må man rett og slett bare trekke litt på smilebåndet og unne mennesket all den lykken det fortjener. Dette er tilfellet i denne saken hvor en kanadisk mann kjøpte et lodd på bursdagen sin og fikk full klaff!

Vant 6,2 millioner kroner!

Det var altså en mann fra den kanadiske provinsen British Columbia som på bursdagen sin både kjøpte loddet og innkasserte gevinsten, og det var som sagt en premie på saftige 6,2 millioner kroner som gikk rett inn på kontoen hans.

B.C. Lottery Corp. kunne her om dagen altså fortelle at David McLeod hadde en fantastisk bursdag da han vant herlige 1 million kanadiske dollar, og det gjorde han ved å kjøpe McLeod kjøpte et 6/49 lodd til trekningen på 17. mai – som tilfeldigvis også var bursdagen hans.

McLeod selv forteller at han sendte en sms med et bilde av kvitteringen til sin kone for å få bekreftet at han så riktig. Han forteller videre at det er en fantastisk presang og at størrelsen og ektheten av gevinsten sakte men sikkert har begynt å synke inn.

Den heldige mannen har planer om å nedbetale huslånet sitt med deler av pengene, man at han også skal donere litt penger til Rotary samt at han skal hjelpe sine barn med utgiftene de har til skolegang.

Prøve lykken?

Kanskje kjente du litt på at du selv har lyst til å prøve lykke i et lotteri eller et annet spennende spill? Da har du jo så klart muligheten til det og det beste av alt er at du kan få til absolutt alt dette ved å kun bruke mobiltelefonen din eller PC’en som du sitter på.

Kikk litt rundt på våre sider og se om du finner noe spennende som du kan prøve!

Anbefalte Casino

Se alle
Del på