02.10.2019 - OscarOscar

Har du prøvd den nye Jimi Hendrix automaten?

For ikke mange dagene siden fikk vi endelig tilgang til den splitter nye spilleautomaten fra NetEnt. Det har vært mye spenning rundt denne automaten, men vi fikk igjen bekreftet at NetEnt vet hva de driver med.

jimi

Dette er en av de mest innholdsrike automatene du finner. Det er naturligvis massevis av kule lydspor, som seg hør og bør når en legende som Jimi Hendrix beæres med sin egen spillleautomat, men den er også proppfull av funksjoner. Her er det bonusrunder og freespins i flere varianter, og de dukker opp temmelig hyppig, så her opplever man at man virkelig får noe igjen for pengene. Den grunnleggende layouten er forholdsvis tradisjonell, med 5 hjul, 3 rader og 20 mulige gevinstlinjer. Det tradisjonelle forsvinner dog idet du begynner å spinne. Da får du virkelig se hva denne automaten er god for. Det er virkelig en god oppfølger til NetEnt´s forrige storsatsing Guns´n Roses.

Pick and Click funksjon

Scattersyymbolene, en gitarspillende Hendrix, vil du sannsynligvis stifte bekjentskap med. Det er om å gjøre å få 3 av disse på brettet. Da vil du komme til Pick and Click rundene. Her er det mulighet for 3 forskjellige spill oppkalt etter gamle slagere, nemlig Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze! Felles for alle disse spillene er at du får et generøst antall freespins, og wild symboler som dukker opp i mønstre eller helt tilfeldig. Det kan dreie seg om hele hjul med stablede wilds, eller de kan dukke opp i hopetall rundt omkring. Uansett vil du få massevis av wilds i disse rundene, og utbetalingene har en tendens til å matche antall wilds. Det er bare å glede seg!

Red guitar Re-spin

Her er det bare å lene seg tilbake og se på at automaten gjør jobben for deg. Det er snakk om en re-spin funksjon der symbolene med røde gitarer er det du er ute etter. Disse vil feste seg på skjermen mens resten av brettet fortsetter å spinne. Får du da flere gitar-symboler, vil de også feste seg, og de resterende symbolene spinner nok en gang. Det er om å gjøre å få så mange røde gitarer som mulig. Det blir gjerne en del av dem, og da blir det gjerne en del penger på spilleren også.

Her har du en automat som ikke sparer på kruttet. Prøv den gjerne gratis før du satser egne penger. Dette er en automaet du vil elske!