02.10.2019 - OscarOscar

Finnes det noe man ikke kan gjøre på LeoVegas?

Tja, det er sannelig ikke lett å komme på noe som mangler på LeoVegas. Her finner du alt fra klassiske automater og videoautomater til live spill, jackpotspill, roulette og bordspill.

leovegas

Eller vil du kanskje gå på skattejakt? i April kan du nemlig gjøre det, på de mytiske spilleautomatene Golden Legend, Royal Masquerade, Golden Ticket, Book of Dead, Wizard of Gems, Samba Carnival og Lady of Fortune. Her er det om å gjøre å sanke poeng i bonusrundene, og en ekstra stor slump poeng hvis du får 5 scattersymboler.

Hovedpremien hver uke er på dugelige €10.000 og det vil ukentlig deles ut premier med en verdi av €27.650

Du vil hele tiden kunne følge med på en oppdatert resultatliste. Hvis du synes du synker litt for langt ned, vil du alltid kunne logge deg inn for å kjempe deg oppover igjen.

Velkomstbonusen hos LeoVegas er flotte bonuser på opp til €4000 + 180 gratisspinn. Melder du deg på idag er det fortsatt god tid til å raske med seg en god del av skattekisten. Skulle du ikke ha flaksen med deg denne gangen, er det slett ikke lenge til det dukker opp nye muligheter. LeoVegas er ikke kjent for å ligge på latsiden når det gjelder gode kampanjer.

Bli med på skattejakten. Gullet venter!