bg
12.26.2017 - Ida Moen Olsen

Casumo: Oppgrader kistene og knus snøballen

100% opptil 20,000 kr + 20 freespins

Som en del av denne kampanjen vil du kunne få en bonus hver eneste dag. Når du logger inn på din konto venter det en trekiste, og her gjemmer det seg en bonus som du får hvis du gjør et innskudd. Hvis du er litt lur vil du derimot ikke åpne trekisten, men heller oppgradere kisten ved å gjøre et innskudd. Du kan oppgradere til sølv, gull eller diamant. Desto mer penger du setter inn desto bedre kiste får du, og dette betyr at bonusene som venter er bedre.
Kampanjen varer til 15.januar 2018. 

Du kan få alt fra gratis spinn til ekstra bonuspenger i din kiste, og når du velger å oppgradere den vet du aldri hva som venter. Det eneste du kan være sikker på er at det er noe som vil gi deg ekstra vinnersjanser til å vinne en storgevinst. Hvis du vil være sikker på hva slags bonus du får må du velge trekisten, men din bonus er da som sagt ikke like god som det som venter i de oppgraderte kistene.

Knus snøballen for din sjanse til å vinne

Med dine innskudd venter det ikke bare kister med bonuser, men du vil også få et slags poeng for å gjøre et innskudd. Når du har gjort minimum tre innskudd på tre ulike dager i løpet av samme uke vil du få knuse en snøball. Det er denne snøballen som gjemmer den store ukentlige hovedgevinsten, hvor du kan vinne så mye som 10,000 euro. Hvis du ikke har fulgt valutakursen i det siste så kan vi opplyse om at dette tilsvarer nesten 100,000 norske kroner!

Her har det til nå blitt delt ut en Harley Davidson motorsykkel, en safaritur til Tanzania og Zanzibar og to cashpremier på 10,000 euro. De premiene som gjenstår er ytterligere en cashpremie på 10,000 euro, et mannehule-sett med tech utstyr, og en jukebox. Her er det ikke om å gjøre å sette inn meste mulig penger i løpet av uken, eller å spille så mye som mulig. Det eneste du må gjøre er å sette inn et valgfritt beløp tre ganger i løpet av uken, og vipps så er du med i trekningen.

Ny hos Casumo?

Casumo er et casino-eventyr. Her spiller du for å ta deg opp i nivåene i eventyret, og dette blir du så klart også belønnet for. I begynnelsen vil du få belønninger i form av bonuser for hvert enkelt nivå, mens det etterhvert blir noe mer sjeldent. Derimot får du bedre bonuser etterhvert som din casumo-avatar blir bedre. Faktisk er det om å gjøre å skaffe deg belter i ulike farger, og det beste er så klart å ha et svart belte. Det er fargen på ditt belte som vil avgjøre hvor gode bonuser du får når Casumo har bonustilbud til sine spillere.

Del på