22.10.2019 - IdaIda

Casumo lanserer sin egen lykkedag

Vi kjenner alle til fredag den trettende, den store ulykkesdagen. Casumo vil ta bort fokuset fra fredag den trettende og lager sin egen lykkedag! Lykkedagen skal foregå torsdag den tolvte juli.

Det skulle jo bare mangle med litt hell før uhellet.

Ikke nok med en ekstra lykkedag, men Casumo gir deg ekstra premier hele denne uken. I hele tre Reel Race vil du ha muligheten til å vinne 20.000 kroner i førstepremie! 

casumo reel race

Reel Race hver halvtime

Casumo har live turneringer hver eneste halvtime døgnet rundt. I Reel Race kan du vinne free spins eller pengepremier. Selve deltagelsen går ut på å spille ditt favorittspill og samtidig samle poeng. Du samler poeng ved å vinne.

Jo mer du vinner jo flere poeng får du.

Som nevnt over er det nye turneringer hver eneste halvtime. Det er altså muligheter for å vinne når som helst på døgnet, og du kan delta akkurat når det passer best for din døgnrytme!
Derimot er det ekstra fine premier i hovedturneringen som er hver kveld klokken 20:00.

Under kan du se en oversikt over premiefordelingen i Reel Race en ordinær uke.

Premier i ordinære race

[table id=13 /]

Premier i hovedeventer 

[table id=14 /]

Denne uken vil premiene bli enda mer ekstraordinære der den heldige personen som ender på 1.plass vinner hele 20.000 kroner!

Hvordan vinne Reel Race?

Du får poeng hver gang du vinner i et Reel Race. Det er i tillegg lagt til forskjellige booster som gjør at du kan sanke inn flere poeng.

Se full oversikt over poengfordelingen under.

  • Gevinst – 2 poeng
  • Tre gevinster på rad – 5 poeng
  • To store gevinster (15x innsats) – 35 poeng
  • Megawin – 100 poeng

Du kan hele tiden følge med på ledertavlen. På denne måten kan du se hvordan du ligger an, og hvor mange poeng du mangler for å vinne.

Lykkedag før ulykkesdag

Det er bare å gjøre seg klar 12.juli 2018 klokken 20:00 for da er Casumo klare for å gi deg litt ekstra hell i hovedtrekningen.

Hovedtrekningen på selve lykkedagen vil foregå i spillet Sakura Fortune.

Casumo gir seg ikke med denne trekningen. De har boostet premiene hele uken! Allerede i dag har du muligheten til å delta i en trekning med ekstra store premier.

Se oversikt over hvilke spill som har større gevinster under.

Mandag 9.juli – Gonzo’s Quest fra NetEnt – Hele 20.000 kroner i førstepremie! 

Onsdag 11. juli – Fire Joker fra Play’n Go – Hele 20.000 kroner i førstepremie! 

Torsdag 12.juli – Sakura Fortune fra Quickspin – Hele 20.000 kroner i førstepremie! 

Søndag den 15.juli er det 10.000 kroner i førstepremie hver time fra 18.00 til 24.00. Full oversikt over hvilke spill finner du under.

18:00 Starburst

19:00 Book of Dead

20:00 Wild Chase

21:00 Gonzo’s Quest

22:00 Big Bad Wolf

23:00 Foxin’ Wins

Du kan finne våre spillanmeldelser ved å trykke på spillene.

Hos Casumo har du muligheten til å teste ut Reel Race hver eneste halvtime, men denne uken vil du ha mange muligheter til å vinne ekstra store gevinster!

Velkomsttilbudet

Har du ikke registrert deg hos Casumo enda har du fortsatt muligheten til å motta deres velkomsttilbud som tilsvarer opptil 12.000 kroner og 200 gratisspinn. Nevnte jeg at det ikke er nødvendig å spille med ekte penger i Reel Race? Du kan altså bruke velkomstbonusen din på å spille Reel Race!

Lykke til, og måtte hellet være med deg!

Spill nå!