hit
        counter
Hjem / Abra Cadabra

Abra Cadabra

Se hvilke premier den fantastiske magikeren kan trylle frem til deg i spilleautomaten Abra Cadabra fra Sheriff Gaming! Er det magisk stemning du er ute etter har du så definitivt kommet til den rette spilleautomaten!

Dette spillet er dessverre ikke tilgjengelig lenger.

I Abra Cadabra blir vi altså tatt med til en scene hvor det utføres stor magi, og vi kan bare håpe på at magikeren tryller frem noen store gevinster til oss! På hjulene finner vi mange magiske kombinasjoner som kan gi oss utbetalinger og til og med en Mega Money Pool progressiv jackpot! I denne omtalen tar vi for oss de funksjonene vi finner i Abra Cadabra spilleautomat.

Teknisk oppbygning og innsats

I Abra Cadabra får vi en automat som gir oss magiske opplevelser over 5 hjul og 3 rader, med totalt 20 linjer som vi kan vinne gevinster langs – vi ser således at også denne automaten følger Sheriff Gamings vante oppskrift. Innsatsen er det heller ikke store endringer på i forhold til andre automater, og det eneste vi har å si er at den maksimale innsatsen på 100 kreditter er noe lav. 5 mynter pr. linje med en verdi på myntene på maks 1.00 sørger for dette.

Utvidet Wildsymbol/joker

Den trofaste utvidede wild-funksjonen på hjul 3 er som vanlig med i Sheriff Gamings spilleautomater, og dette er selvsagt også tilfellet i Abra Cadabra – noe annet ville faktisk vært en større overraskelse. Dette symbolet erstatter de vanlige symbolene i automaten og fungerer derfor som en joker. At symbolet er utvidet betyr at det utvider seg til å dekke hele hjulet når det kommer til syne der. Wildsymbolet er symbolet som viser magikeren.

Click Me bonusspill

Også Click Me bonusspill er en helt vanlig funksjon i Sheriff Gamings spilleautomater, og den finner vi i Abra Cadabra også. Click Me symbolet er representert av symbolet som viser en hånd og når dette vises samtidig i en hvilken som helst posisjon på hjul 1, 3 og 5 starter Click Me. Som navnet på bonusen sterkt antyder, så skal du velge ett av symbolene for å se hvilken gevinst du vinner.

Bonusspill

Når du får 3 eksemplarer av ‘kanin i hatten’-symbolet på hjulene starter bonusspillet i Abra Cadabra. I dette helt spesielle trylleshowet har vår magikervenn lagt noen magiske kort på bordet til deg. Du velger enkelt og greit et kort, og tryllekunstneren vil deretter snu kortet og avsløre gevinsten som ligger under – enten en pengegevinst eller en multiplikator. Du fortsetter med dette spillet helt til du snur kortet hvor det står ‘Collect’, og da vil gevinstene legges samme med multiplikatorene!

Doblingsrunde

Etter enhver gevinst har du muligheten til å spille kvitt eller dobbelt med den i et forsøk på å doble den. Klikk på Double Up etter en gevinst og gjett om mynten magikeren tryller frem havner på kron/mynt! Du får fortsette å gjette så lenge du gjetter riktig eller helt til du velger å samle inn. Gjetter du feil er pengene tapt.

Progressiv jackpot

I Abra Cadabra finner vi en progressiv jackpot som man har muligheten til å vinne hvis man spiller med 5 mynter pr. linje og en myntverdi på minst 0.10. Hvis 5 jackpotsymboler kommer til syne (wilds gjelder ikke) har du vunnet en progressiv jackpot!

Oppsummering

Abra Cadabra er en brukbar spilleautomat fra Sheriff Gaming som har et grafisk uttrykk som er strøkent. En progressiv jackpot og et bonusspill er med på å trekke opp helhetsinntrykket, men alt i alt blir dette litt for likt tidligere Sheriff-automater. Hvis spilleautomater med et magisk preg er noe du liker så kan vi anbefale at du prøver ut Betsoft-automaten True Illusions!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!