6 bonustilbud hos Centrebet

Centrebets julekalender nærmer seg slutten, men du verden for en avslutning det blir! Tilbudene hagler inn helt fram til og med julaften – pluss en ekstra kalenderluke den 25. desember.

I dag, den 20. desember vanker det en 25 % innkuddsbonus helt opp til 1500 kroner. Vilkåret er at du setter inn minimum 300 kroner eller mer på din spillekonto hos Centrebet Casino i dag. Det er også slik at denne bonusen bare gis til det første innskuddet ditt i dag. Bonusbeløpet må omsettes 30 ganger før du kan betale ut bonusen eller premiene derfra.

I morgen, den 21. desember, får du 300 kroner i ekstraspinn hvis du omsetter for minst 3000 kroner på Penguin Vacation. Bonusen vil bli tildelt den påfølgende arbeidsdagen, og gratis-spinnbeløpet kan ikke innløses, samt at du kun kan ta ut/innkassere premier som er høyere enn ekstraspinnbeløpet.

Den 22. desember får du 25 % ekstra i premier opptil 600 kroner hvis du vinner 1500 kroner eller mer på ethvert automatspill hos Centrebet. Bonusen din vil bli utbetalt den påfølgende arbeidsdagen, altså den 22., og utløper syv dager etter utstedelsesdatoen. Kontantbonuser som denne har et omsetningskrav på x5.

Lillejulaften vil du motta 300 kroner i gratisspinn dersom du omsetter for 3000 kroner eller mer på Santa Surprise. Vilkårene er de samme som den 21. desember.

Selveste julaften, den 24. desember, får du 10 % ekstra i premier opptil 600 kroner hvis du omsetter for mer enn 3000 kroner på A Night Out. Bonusen utbetales den 25. desember og er gyldig i syv dager, med et omsetningskrav på x5.

Overraskelsen på 1. juledag er at Centrebet gir kundene sine 30 kroner for hver daglige kampanje de har deltatt i! Har du deltatt i alle kampanjene vanker det deg en juledagsbonus på 720 kroner!

Feire juleinnspurten sammen med Centrebet!