50% bonus hos NorskeAutomater.com i dag!

BlackLagoonBonus

Enda en ny spilleautomat lanseres hos NorskeAutomater.com og denne gangen er det Creature From The Black Lagoon som står for tur!

Hos NorskeAutomater betyr nye automater nye bonuser, og i dag får du en bonus på ditt innskudd på 50% opptil 1000 kroner!

Opptil 1000 kroner ekstra å spille for!

Som vanlig vanker det bonuser når det lanseres nye spilleautomater i casinoet til NorskeAutomater.com og i dag er det en lenge etterlengtet spilleautomat som lanseres, nemlig Creature From The Black Lagoon!

Gjør du et innskudd på 2000 kroner i dag sikrer dette deg totalt 3000 kroner å spille for, og da har du altså fått en bonus på 1000 kroner. Bonusen gjelder kun for spillerne som tidligere har satt inn penger hos NorskeAutomater.com, men også nye spillere får sitt!

Spill hos NorskeAutomater nå!

Dette er den nyeste automaten fra Net Entertainment og er et spill vi har ventet lenge på! Automaten er basert på filmen med samme navn og dette er en klassiker fra 50-tallet som nå har fått nytt liv. Automaten er strålende i sitt grafiske uttrykk og med sine to wildbonuser i grunnspillet og i gratisrundespillet er dette en automat som innfrir alle forventninger.

Med utvidede sticky wilds i gratisrundene kan man oppleve å få hjulene fylt med disse jokersymbolene, og da vil Big Wins aldri være langt unna.

Prøv Creature From The Black Lagoon her!

200% til nye kunder

Har du ikke konto hos NorskeAutomater.com anbefaler vi at du skaffer deg en nå. For det første får du en knakende god velkomstbonus, men du er i tillegg også sikret at du ikke går glipp av fremtidige kampanjer.

Tilbudet du ønskes velkommen med er en innskuddsbonus på 200% opptil 2000 kroner og 25 freespins på Starburst – en av markedets mest populære spilleautomater!

Creature From The Black Lagoon er sluppet ut av sekken – spill hos NorskeAutomater.com med din bonus i dag!