5 freespins på Mega Fortune hver dag!

I går røyk altså jackpotten på Hall of Gods, og det var en mann i 40 årene som stakk avgårde med hele 54,3 millioner kroner! Seiersrusen har kanskje lagt seg litt, med nå er det på tide å feire!

Det var Betsson som igjen ble stedet hvor en diger gevinst ble vunnet og denne gangen var premien så stor at den faktisk var den tredje største pengespillgevinsten som er vunnet i Norge noen gang!

5 daglige freespins på Mega Fortune
Betsson er selvsagt like glad som noen andre og ønsker selvsagt å feire at de ble verter for en jackpot på 54,3 millioner kroner som ble vunnet på video spilleautomaten Hall of Gods i går! Feiringen er ikke noe småtterier, og Betsson tilbyr sine kunder 5 gratisrunder hver eneste dag til og med 28 oktober på spilleautomaten Mega Fortune!

Hvorfor Mega Fortune? Jo, rett og slett fordi jackpotten på Mega Fortune snart er oppe i 50 millioner kroner, så det spørs nok ikke om selskapet har en liten trippel i kikkerten. Kanskje blir det en nordmann denne gangen også? For de som registrerer seg en ny konto hos Betsson så vil de bli mottatt med en flott bonus fra oss og 20 gratisrunder fra Betsson på Mega Fortune!

Vinner i sjokk
Vinneren av tirsdagens gigantgevinst var naturlig nok svært overrasket og i sjokk, og uttalte følgende til Betsson: – Jeg er helt i sjokk. Først så trodde jeg det var en spøk, så jeg begynte å telle på summen. Da ble jeg enda mer usikker, men så skjønte jeg at det stemte. Som om ikke denne gevinsten var tilstrekkelig så vant han dagen i forveien tilsammen over én million kroner på spilleautomatene Super Lucky Frog (450.000) og Hall of Gods (700.000). – Som å bli truffet av lynet to ganger, uttalte Betssons Country Manager i Norge, Paul Myklebust

Eksklusiv bonus via NorskeSpilleautomater

Vil du bli en del av Betssons skare av vinnende nordmenn, eller bare prøve dine 5 daglige gratisspinn frem til 28. oktober? Registrer en konto hos Betsson via våre sider og få en eksklusiv bonus på ditt første innskudd! Kanskje er det din tur nå?