hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 5 free spins på Crime Scene hos Betsson!

5 free spins på Crime Scene hos Betsson!

I Betssons Euro Cup 2012 kalender kommer det gode tilbud hver eneste dag, og i dag kan vi feire både den første semifinalen mellom Portugal og Spania samt free spins på Crime Scene!

Euro Cup 2012 kalenderen til Betsson gir oss bonuser, gratis lodd, konkurranser og free spins.

5 spinn på Crime Scene
I dag kan vi altså hente gratisrunder på spilleautomaten Crime Scene hos Betsson, og totalt får vi 5 gratis spinn i dag. Betsson anbefaler at vi bruker disse gratisspinnene med omhu til å løse forbrytelser, ettersom det alltid finnes bevis etter kriminelle handlinger. Det kreves dermed en skikkelig snushane som kan gjøre det som kreves for å finne frem til gevinstene i Crime Scene!

Vilkår knyttet til gratisrundene
Hvis du vinner gevinster på dine gratisrunder må du omsette disse 35 ganger innen 5 dager før pengene kan tas ut, og eventuelle bonuspenger som er igjen på kontoen etter 5 dager blir fjernet av Betsson. Tilbudet om free spins er gyldig kun i dag.

Om Crime Scene
Crime Scene er en video spilleautomat som er laget av Net Entertainment og den har et klassisk oppsett bestående av 5 hjul og 3 rader. Automaten har 15 gevinstlinjer og funksjoner som Sticky Wilds og et bra bonusspill. Sticky Wilds er en funksjon som sørger for at wildsymbolet beholder sin posisjon på et hjul i opptil 5 spinn. Et wildsymbol er et symbol som fungerer som en joker og som dermed kan danne vinnende kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler.

Bonusspillet er også ganske morsomt, og her skal man velge blant mange mapper for å samle inn gevinster. Finner man fingeravtrykk får man tilleggsgevinst for hver mappe man velger. Her kan man vinne ganske store gevinster!

200% Betsson bonus
For å kunne bruke gratisrundene på Crime Scene må du være kunde hos Betsson. Hvis du registrerer en konto gjennom oss får du en herlig bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner! Som om ikke det var nok får du i tillegg til bonusen også 100 kroner helt gratis – uten krav til innskudd. Bonuspengene i velkomstbonusen må omsettes 35 ganger før de kan tas ut.

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!