hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 40 millioner i jackpott på Hall of Gods!

40 millioner i jackpott på Hall of Gods!

Jackpotten på Hall of Gods har passert enda en magisk grense, og er kommet opp i over 40 millioner kroner!

Hall of Gods har et jackpott-system som er bortimot likt det som finnes på Mega Fortune, noe som innebærer at vi får tre forskjellige jackpotter: Mini, Midi og Mega. Det er selvsagt Mega Jackpot som er hovedstjernen på disse automatene og at hovedgevinsten nå har vokst til over 40 millioner på Hall of Gods er ingenting annet en imponerende. Spenningen om hvem som drar i land denne mega-gevinsten er i hvertfall stor, men jeg ville i alle fall satt mine penger på at det ble en nordmann! Vi har en egen evne til å stikke av med store jackpotter, noe som har skjedd flere ganger hos Betsson. Verdens største jackpottubetaling på en spilleautomat kom hos dem, og da var det en norsk student som kunne le hele veien til banken etter å ha vunnet en gevinst på sinnsvake 92 millioner kroner på Mega Fortune!

I spilleautomaten Hall of Gods dreier det seg om de store gudene i den norrøne mytologien, og da vet vi at hovedpersonene er Odin, Thor, Frøya, Idun og flere andre skikkelser som vi husker fra skolebenken. I tillegg til dette opptrer også Midgardsormen som expanding wilds-symbol, mens ravnene til Odin, Hugin og Munin, er scattere. For å kunne ha sjansen til å kjempe om 40-millioners jackpotten må man først komme seg til bonusspillet, noe man gjør ved å få 3 bonussymboler på en aktiv gevinstlinje. Deretter må man hamre løs på skjoldene med Thors hammer Mjølner og håpe på at man finner 3 jackpottsymboler bak. Hvis det skjer så trenger du ikke å tenke på økonomien din mer for resten av livet!

Super Betsson bonus for nye kunder

Hvis du ikke er kunde hos Betsson kan de gode jackpott-tidene være et godt tidspunkt å bli det på! Det er ikke bare jackpotten på Hall of Gods som er stor – for noen dager siden bikket jackpotten på Mega Fortune over 30 millioner kroner, så det finnes i hvertfall 70 millioner gode grunner til å bli kunde nå! Hvis du registrerer deg hos Betsson via våre sider får du en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner. Setter du inn 500 kroner får du 1500 kroner å spille for! Som om ikke det var nok vanker det også 100 kroner helt uten krav om innskudd!

Prøv deg på jackpotten i dag, og følg våre nyheter på våre Facebook-sider!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!