hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 4 Up24-armbånd gis bort i dag!

4 Up24-armbånd gis bort i dag!

Up24-kampanje - 580

Det er tid for den store finalen i den flotte kampanjen som arrangeres i samarbeid mellom NorskeSpilleautomater.com og LeoVegas, og i dag skal det gis vekk hele fire fantastiske Up24-armbånd!

Vi har kommet til den syvende og siste dagen med spennende utfordringer fra LeoVegas, og dette er en kampanje som er utelukkende for kunder som har registrert seg via NorskeSpilleautomater.com. Ønsker du å delta på konkurransens siste dag har du naturligvis alle muligheter til det – meld deg inn og spill nå.

Er du allerede registrert kunde hos LeoVegas via våre sider trenger du bare å gjennomføre dagens utfordring, og du vil da være kvalifisert til trekningen.

Utfordringen i dag: 100 spins på Jackpot 6000

Etter seks strake utfordringer hvor det har vært mye morsomt å gjennomføre sitter vi igjen med selve toppen av kransekaken i dag, og i dag skal det altså spilles på Norges mest populære spilleautomat!

Hvis du ønsker å være kvalifisert til trekningen av de 4 armbåndene som loddes ut i dag må du spille minimum 100 runder på spilleautomaten Jackpot 6000 med ekte penger! Dette høres kanskje mye ut, men LeoVegas er i det gavmilde hjørnet ettersom du selv kan bestemme hvor stor innsats du vil spille med.

Jackpot 6000 er den megapopulære nettkopien av den gamle klassikeren Jackpot 2000 som vi før kunne spille med på kiosken på hjørnet, og automaten har faktisk blitt en internasjonal suksess.

Når kampanjeperioden er over vil alle armbåndene, totalt 10 stykker, trekkes samtidig! Les om konkurransen her.

Ny hos LeoVegas? Få 200 freespins i dag!

Som sagt har du muligheten til å delta på den siste kampanjedagen, og hvis du aldri har spilt hos LeoVegas er jo dette en kjempeanledning til å starte med akkurat det. Hvis du ordner deg en konto der i dag gjennom våre sider vil dette gi deg rett til to bonuser når du gjør ditt første innskudd.

Ved å sette inn penger får du en bonus på 200% opptil €50, og du får tilsammen €75 å spille for hvis du setter inn kun €25. Etter at første innskudd er i boks vil dette også gi deg 200 freespins på den herlige automaten Starburst!

Bli med på den siste konkurransedagen og kjemp om fire Up24-armbånd!

Åpne konto knapp

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!