hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 3 Freespins på Devil’s Delight hos Unibet

3 Freespins på Devil’s Delight hos Unibet

‘En ny uke og nye muligheter står i kø for alle oss som er glad i litt fart, spenning og potensielt enorme mengder med penger! Unibet står i så måte i særklasse og tilbyr støtt og stadig sine kunder nye og sterkt avhengighetsskapende tilbud som du rett og slett bare må få tak i!

Unibet innleder derfor denne uken med å tilby sine trofaste kunder en flott åpning etter helgen, slik at mandagen blir mange ganger bedre enn en hvilken som helst vanlig mandag normalt sett ville vært.

Godbiten Unibet tilbyr denne gangen er nemlig 3 gratis spinn på den spennende videospillmaskinen Devil’s Delight fra Net Entertainment!

Å få tak i disse gratis rundene på Devil’s Delight er så enkelt som det kan få blitt. Først og fremst logger du deg bare inn på din Unibet spillekonto. Deretter finner du fram til Devil’s Delight og går inn på spillet. Når du har kommet inn på spillet vil det sprette opp en liten boks om at du har fått 3 gratis runder på Devil’s Deligt. Enklere kan det faktisk ikke bli! Tilbudet gjelder bare i dag og i morgen!

Devil’s Delight er som sagt en videospillmaskin, og den har 5 hjul, 3 rader og 20 innsatslinjer. I tillegg til dette har den selvsagt free spins, scatter gevinster, wild erstatninger samt det spennende bonusspillet Soul Reaper og Sin Spins-funksjonen.

Soul Reaper

Soul Reaper spillet aktiveres når bonussymbolet kommer til syne på hjul 3,4, og 5. I dette bonusspillet er det om å gjøre for deg å få den rette synden til å matche den rette karakteren. For hver korrekte match får du en gevinst samt at sjelen til karakteren legges til dit Soul-O-Meter! Sjeler kan lagres i opptil 48 timer fra siste spinn.

Logg inn på Unibet og få dine 3 gratis runder nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!