hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 28.000 Kroners Påsketurnering hos Mr Green!

28.000 Kroners Påsketurnering hos Mr Green!

Endelig står påsken for dørene og både vår frelser, påskeharen og påskeegg skal feires på behørig vis. I sør begynner vårsolen å spre sine varme solstråler, mens det i nord jobbes hardt med å få den siste snøen bort. Mr Green feirer derfor denne optimistiske høytiden med en skikkelig påsketurnering som har hele 28.000 kroner i premiepotten! Turneringen bærer navnet Mr Greens Sunny Easter-tournament.

Turneringen startet allerede i går og varer bare til og med i kveld, den 15. april, kl. 2300. Så hvis du har ambisjoner om å være med så bør du få opp farten. Fredagskvelden kan fort vise seg å bli svært innbringende for deg. Den som blir utropt til den heldige vinneren vinner, foruten heder og ære, 15.000 kroner! Andreplassen i turneringen gir 8000 kroner, mens tredjeplassen gir 5000 kroner. Fantastiske pengepremier som definitivt kan komme godt med når påsken skal feires.

Å delta i turneringen er enkelt. Det du må gjøre er å logge inn på din Mr Green konto, og delta på ett av spillene som er inkludert i turneringen. Deretter må du spille minimum 20 runder/spins/hender for å kvalifisere deg. Den som har de 20 beste rundene på slutten av turneringen er vinneren. Det er selvsagt fullt mulig å spille mer en 20 runder for på denne måten å forbedre din poengsum og posisjon i denne påsketurneringen. Resultatet vises hele tiden på leaderbordet på venstre side. Kun spill med ekte penger teller opp mot turneringspoengene.

Spillene som gjelder i Mr Greens Sunny Easter-tournament er: Roulette, Fruit Case, Flowers og Alien Robots.

Delta i Mr Greens Sunny-Easter-tournament og kjemp om premiene på 28.000 kroner!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!