26 millioner i Mega Fortune Jackpott hos Unibet!

Unibet kan nå stolt proklamere at den progressive jackpotten på spilleautomaten Mega Fortune nå er på over svimlende 26 millioner kroner!

Det er rett og slett bare et spørsmål om tid før en heldig vinner, forhåpentligvis fra Norge, stikker av med denne grandiose mengden med penger. Og det beste av alt er at jackpotten hele tiden vokser og bare vil bli større helt frem til noen vinner den – den er nemlig progressiv! 26 millioner kroner er nok penger til at de aller fleste skulle kunne leve i grenseløs luksus i resten av livet – det hadde nok vært deilig å sluppet å tenke på penger i fremtiden

Mega Fortune er en spilleautomat som er levert av våre gode venner i Net Entertainment, og består av 5 hjul, 3 rader og 25 innsats- og gevinstlinjer. Spilleautomaten fremstår enkelt og greit som luksuriøs og det formelig stinker penger av Mega Fortune! Automaten har wildsymbol, scattersymbol, freespins og et jackpot bonusspill hvor selve Mega Jackpoten ligger skjult – og denne er nå altså oppe i svimlende 26 millioner kroner!

Mega Fortune er ikke spesielt dyr å spille på heller til tross for sine digre jackpotter, og spilles med en myntverdi som går fra €0.01 til €0.50, og man kan satse fra 1 til 4 mynter pr innsatslinje. Ser vi dette i sammenheng med at spillet har 25 innsatslinjer betyr det at den maksimale innsatsen på ett enkelt spinn på Mega Fortune er €50. For å kunne vinne jackpotten er det imidlertid et krav at man må spille med alle 4 myntene på hver linje, noe som skulle bety en minimumsinnsats på €1 for å kunne være med å kjempe om jackpottene.

Spill Mega Fortune hos Unibet i dag og kjemp om jackpotten på 26 millioner kroner!