hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 200% innskuddsbonus hos Betsson!

200% innskuddsbonus hos Betsson!

Hos Betsson starter juni med et smell, og i dag og i morgen venter det en saftig innskuddsbonus på 200%!

Hvis du setter inn penger på din spillekonto hos Betsson i dag eller i morgen får du en bonus på innskuddet på 200% opptil €100!

Innskuddsbonus på 200% opptil €100
Hos Betsson får du altså i dag og i morgen muligheten til å få en bonus på 200% opptil €100 hvis du setter inn penger på din spillekonto! Tilbudet gjelder selvsagt for selskapets kunder, men hvis du ikke er kunde kan du registrere en konto hos Betsson her. Med en 200% bonus betyr det at om man setter inn €10 får man en bonus på €20, og har dermed €30 å spille for. Hvis du ønsker å utnytte denne bonusmuligheten fullt ut setter du bare inn €50 for å få den høyeste bonusutbetalinger på €100 – du har da hele €150 å spille for»

Bonusen er gyldig i to dager – den 4. og 5. juni – og det er en suveren måte å øke bankrollen på! Kanskje kan du bruke bonuspengene til å teste ut den nye spilleautomaten fra Net Ent, Thunderfist? Forøvrig er jackpottene på spilleautomatene Hall of Gods og Mega Fortune på henholdsvis 20,3 millioner og 23,1 millioner kroner!

Velkomstbonus for nye kunder
Bonustilbudet som er gyldig i dag og i morgen er kun tilgjengelig for Betssons kunder, og hvis du ikke har en kundekonto kan du registrere en her. Du vil da motta en eksklusiv bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 1500 kroner og 100 kroner helt gratis! Setter du inn 500 kroner vil du ha hele 1500 kroner å spille for, pluss de 100 kronene du får for å registrere kontoen!

Bli kunde hos Betsson idag og få gode bonuser!

Følg våre nyheter på Facebook!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!