20% Halloween-bonus hos Mr. Green

Spilleselskapene hyler løs med forskjellige bonuser og turneringer, og selvfølgelig er ikke sympatiske Mr. Green noe unntak i så måte. Mr. Green tilbyr sine kunder en 20% innskuddsbonus på sitt neste innskudd – helt opp til 500 blodige kroner.

Denne Halloween bonusen er tilgjengelig fra og med 28. oktober kl. 18.00 til og med mandag 1. november kl. 23.59 – bonustilbudet gjelder altså dagen etter Halloween også. Det er det man kan kalle et skikkelig tilbud!

I praksis betyr dette at om du setter inn 500 kroner på spillekontoen din hos Mr. Green i løpet av denne perioden, vil Mr. Green gi deg 100 kroner ekstra å spille for – altså totalt 600 kroner. Som vanlig har Mr. Green også et sympatisk omsetningskrav på 35, og ellers skal man bare følge nettstedets vanlige regler.

I anledning Halloween anbefaler vi at dere spillere prøver Mr. Greens spill Bloodsuckers og Bitten. Bloodsuckers er definitivt ikke spillet for deg som synes mygg er plagsomt, for her vil du i stedet for bli utsatt for blodtørstige vampyrer når du skal spille. Det er derfor essensielt å være utstyrt med en god dose mot og en enda større dose hvitløk. Skal Halloween feires på et skikkelig vis hos Mr. Green er denne femhjulsbanditten med hele 25 gevinstlinjer et must. I bonusspillet kan det være lurt å velge den rette kisten.

I Bitten kan du sette de skarpe hjørnetennene dine i en fristende verden bestående av vampyrer og pur udødelig lykke. Også her kan det være greit å utstyre seg med både hvitløk og vievann før man trår inn i krypten – men pass opp for ekte tenner, for dette er the real thing helt ned til blodet!

Feire Halloween hos Mr. Green nå!