hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 17 kroner hos Mr Green kan gi 27 millioner!

17 kroner hos Mr Green kan gi 27 millioner!

Mr Green har et sterkt ønske at en av deres norske kunder skal håve inn den vanvittige storgevinsten på sinnsvake 27 000 000! Derfor kunngjorde selskapet i dag at de setter ned innsatsen med over 50%, men opprettholder premien på 27 millioner kroner!

Derfor kan du nå faktisk bare betale 17 kroner for å ha muligheten til å innkassere 27 000 000 deilige, blanke norske kroner.

Denne generøse kostnadsreduksjonen gjelder for jackpott-bandittene Cleopatra og Cluedo. Tidligere har det kostet rundt 40 kroner for å ha muligheten til å vinne jackpotten på 27 millioner kroner, og det er dette beløpet Mr Green har redusert med over 50%. Spiller du nå på Cluedo eller Cleopatra vil du derfor nå kunne vinne storgevinsten med bare å spytte inn 17 kroner i «egenandel» – det kan man vel trygt kalle for en meget bra investering!

Selvsagt er det også en rekke andre gevinstmuligheter på disse maskinene enn bare jackpotten- – som på andre enarmede banditter. Kanskje du kan ønske deg noen kroner på Mr Green i farsdagsgave og bruke dagen til å vinne noen ekstra små (eller digre) kroner?

Cluedo er definitivt den rette banditten for deg som har en forkjærlighet for detektivarbeid. Banditten er basert på det populære brettspillet som bærer det samme navnet -og man kan trygt si at litt av hvert av spennende ting kan skje.

I Cleopatra tar du deg en tur nedover Nilen for å oppdage og oppleve mysteriene fra det gamle Egypt. Cleopatra er et 20-linjers spill fullspekket av eksotiske smaker og opplevelser, inkludert Cleopatras egen forførende stemme!

Besøk Mr Green og benytt denne rimelige muligheten til å vinne 27 millioner kroner!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!