hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 15.000 kroners St. Patricks Day-turnering hos Mr Green!

15.000 kroners St. Patricks Day-turnering hos Mr Green!

I morgen, torsdag 17.mars, er det St. Patricks Day, og dette er en anledning Mr Green virkelig har tatt mål av seg til å feire. Grønnkledd som denne Mr Green er ser selskapet det som tvingende nødvendig å være i begivenhetenes sentrum på en sådan dag. For de som måtte lure på det så er St Patricks Day Irlands nasjonaldag, og feires for å minne skytshelgenen St. Patrick. I Irland er det tradisjon for å kle seg i grønt, og derfor er absolutt på sin plass at Mr Green markerer denne dagen. Det bemerkes at du faktisk har rett til å klype en person hvis den ikke går kledd i grønt…

I morgen, på St Patricks Day, arrangerer derfor Mr Green en turnering med hele 15.000 kroner i potten. Førstepremien ligger på 8000 NOK, andreplassen gir 4000 NOK og tredjeplass gir en utbetaling på 3000 NOK.

Å delta i St. Patricks Day-turneringen er enkelt og kan gjøres på følgende måte:

Du logger deg først og fremst inn på Mr Green og spiller ett av de spillende som er inkludert i denne turneringen. Du må spille i minimum 20 runder/hender/spinn for å være kvalifisert. Hvis du har de 20 beste sammenhengende rundene vinner du hele turneringen! Du kan selvsagt spille mange flere runder hvis du ønsker å forbedre din plassering og resultatet ditt. Resultatlistene kan hele tiden sees i leaderboardet på venstre siden av skjermen. Det er selvsagt en betingelse at man spiller med ekte penger for i det hele tatt å få være med på moroa, og du kan jo faktisk være så heldig at du vinner store gevinster i tillegg til de supre turneringspremiene!

Spillene som er inkludert i turneringen er Gonzo’s Quest, Roulette, Trolls og Fruit Case. Turneringen starter i morgen kl. 16.00 og avsluttes syv timer senere.

Feire St. Patricks Day hos Mr Green og kjemp om 15.000 NOK i morgen!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!