108 millioner kroner i jackpot!

Tro det eller ei – Jackpot Mega på spilleautomaten Mega Fortune står ennå, og det betyr en rekordhøy jackpot på over 108 millioner kroner!

Spenningen i casinoverdenen er til å ta og føle på, og man er utrolig spent på hvem det blir som stikker av med den gigantiske jackpotten på Mega Fortune som nå snart når 110 millioner kroner!

108 millioner og free spins!
Betsson har allerede den eksisterende verdensrekorden når det kommer til utbetaling på en online spilleautomat, men de er veldig interessert i å både beholde og forbedre denne rekorden. De deler derfor ut 5 free spins på Mega Fortune spilleautomat hver eneste dag til sine eksisterende kunder, slik at alle får en mulighet til å prøve seg på den store jackpotten!

For å få tak i disse rundene må man ha en konto hos Betsson, og hvis man ikke har det kan man registrere en her! Man får da en bonus på det aller første innskuddet man gjør på 200% opptil 1500 kroner! Det vil si at et innskudd på 750 kroner gir deg en bonus på 1500 kroner – og da totalt 2250 kroner å starte for!

Når du har logget deg inn på din konto leter du opp spilleautomaten Mega Fortune og finner dine gratisrunder der når automaten har lastet inn. Spinn dine 5 gratisrunder og kryss fingrene – det kan bli en opplevelse som kan snu opp ned på livet ditt!

Lykkefortelling med free spins i fjor
Det var ved hjelp av free spins at en ung mann fra Hordaland i fjor vant hele 92 millioner kroner på den samme spilleautomaten. Han vant noen få kroner på sine free spins, satset disse igjen og vant ytterligere noen kroner, og bang – så satt en jackpot på 92 millioner kroner på kontoen!

Skal man ha sjansen til å vinne Jackpot Mega på Mega Fortune må man få 3 bonussymboler på rad langs en aktiv gevinstlinje – startende på hjul 1. Man må deretter komme helt til sentrum i lykkehjulet som bonusspillet består av, og klarer man det er det bare å vinke farvel til det gamle livet med økonomiske bekymringer!

Du kan prøve Mega Fortune gratis her.