100% bonus opptil hemmelig beløp!

I luke nr. 21 i Betsafe ligger det en aldri så liten mysteriepremie og venter på oss! Hva kan ligge bak luken tro…

Innskuddsbonuser er bestandig bra, og noe vi liker å benytte oss av. I dag tilbyr Betsafe oss en bonus, men sier ikke hvor stor!

100% bonus – beløpet er hemmelig
Stikk innom Betsafe i dag og få en hemmelig innskuddsbonus på 100%! Hvor stor bonusen er er det ingen som vet – utenom Betsafe da!

Kontobalansen din hos Betsafe kan dermed få seg et skikkelig løft i dag ettersom en bonus på 100% er meget generøst, og kjenner vi selskapet rett så vil de nok ikke være spesielt gjerrig på pengene heller.

Maksbeløpet på denne bonusen kan du imidlertid finne inne på din Betsafe-konto under ‘Tilgjengelige Bonuser’ – har du ikke en Betsafe-konto kan du registrere en her. Vi er i hvert fall helt sikker på at du ikke vil bli skuffet!

Betsafe Casino Bonus

Vi har forhandlet frem en superavtale med Betsafe som gir lesere av NorskeSpilleautomater.com en herlig bonus når de registrerer sin spillekonto hos selskapet. Registrerer du en konto hos Betsafe via våre sider får du 50 free spins på Jackpot 6000, i tillegg til en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil 1500 kroner. Det betyr at om du setter inn 500 kroner får du en bonus på 1500 kroner i tillegg, og kan da spille for totalt 2000 kroner!