10 gratisrunder på Jack and the Beanstalk hos Mr Green!

Det er en god dag for gratisrunder her på NorskeSpilleautomater.com, og nå er det 10 gratisrunder på den nye video spilleautomaten Jack and the Beanstalk hos Mr Green som gjelder!

Mr Green lykkelig og fornøyd med at det nye året har gått bra så langt, og har dermed funnet ut hvordan de kan spre denne gleden videre til andre mennesker! De har altså funnet ut at gratisrunder er måten å gjøre det på, og vi kan nesten ikke gjøre annet enn å si oss hjertens enig i den konklusjonen!

Hvem kan få 10 gratisrunder?
Mr Green tilbyr disse 10 gratisrundene til kunder som ikke tidligere har satt inn penger på sin spillekonto hos selskapet, så hvis du ikke allerede er kunde hos Mr Green har du nå en gyllen mulighet til å få deg 10 gratisrunder på kjøpet!

Du må sette inn penger før torsdag 19. januar 2012, og vi minner også på om at du får en 100% bonus på ditt første innskudd hos Mr Green! Hvis du setter inn pengene i dag, vil gratisrundene være tilgjengelige for deg på Jack and the Beanstalk fram til 31. januar.

Jack and the Beanstalk
Jack and the Beanstalk er en video spilleautomat fra Net Entertainment som har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer. Av andre funksjoner kan automaten blant annet skilte med den herlige wild-funksjonen Walking Wilds. Walking Wilds innebærer at om et wildsymbol lander på hjul 4, så vil det flytte seg en plass til venstre etter et gratis spinn, og dette vil fortsette helt til symbolet er ute av spillehjulene, så her er det faktisk noen gratisrunder å hente. Dessuten kan automaten tilby den spesielle skattesamling-funksjonen, som innebærer at man skal samle inn nøkkelsymboler for å låse opp noen spesielle wild-funksjoner.

Spill Jack and the Beanstalk gratis
Som Norges største tilbyder av gratis spilleautomater har vi selvsagt også Jack and the Beanstalk i vårt store sortiment, og du klikker bare på linken over for å prøve automaten gratis, samt lese en grundig omtale av den.

Mr Green casinobonus
Mr Green har en herlig bonus for nye kunder som ønsker å sette inn penger på sin spillekonto for første gang. Selskapet tilbyr nemlig en innskuddsbonus på 100% inntil 3000 kroner! Dette betyr at om du setter inn 3000 kroner den første gangen du setter inn penger får du 3000 kroner i bonus – totalt 6000 kroner å spille for. Bonusen har et omsetningskrav på 25x, noe som betyr at bonusbeløpet må omsettes 25 ganger før den kan tas ut. Det kan imidlertid fort skje hvis man vinner en stor gevinst… Husk også på dine 10 gratisrunder på Jack and the Beanstalk da!

Sett inn penger for første gang hos Mr Green og få 10 gratisrunder på Jack and the Beanstalk og en 100% innskuddsbonus!