10 gratisrunder på Hall of Gods!

Du har kanskje fått med deg at Mega Jackpot på 52 millioner kroner på Mega Fortune ble vunnet i dag? Du skal allikevel ikke fortvile, for Betsson tilbyr 10 gratisrunder på den norrøne video spilleautomaten Hall of Gods!

Hvis du ikke allerede har fått med deg det så kan vi informere om at det også finne 3 forskjellige progressive jackpotter på Hall of Gods også, og Mega Jackpot på denne automaten ligger i skrivende stund på nesten 50 millioner kroner!

Hall of Gods er en spilleautomat som har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, og som sagt huser den 3 flotte jackpotter. I tillegg til dette kan man vinne masse gratisrunder og delta i det spennende bonusspillet for de 3 jackpottene ligger. I bonusspillet skal man knuse skjold for å se hva slags premier de skjuler – stort mer norrønt blir det ikke.

I automaten med dette norrøne temaet befinner vi oss sammen med mytologiske skikkelser som Odin, Thor, Frøya, Idunn og Loke. Hall of Gods skjuler også Midgardsormen som er wildsymbol, samt Odins ravner, Hugin og Munin, som er nøkkelen til å vinne gratisrunder!

Hva skjedde da undertegnede brukte sine 10 gratisrunder?
Jo, det skal du få vite. Etter å ha spilt 8 av rundene og vunnet noen minigevinster, smalt det inn 3 scattersymboler som ga en gevinst på ytterligere 10 gratisrunder. Her ventet enda noen små gevinster, samt inngang til bonusspillet. Der ventet enda noen få euro får jeg gjorde ferdig mine opprinnelige gratisrunder.

Deretter ble det omtrent 15 runder for de små gevinstene før enda en bonusrunde slo inn! Der klarte jeg å slå fram 3000 mynter i gevinst og over €60 i premie! Deretter ble det spilt litt til og blant annet vant jeg enda en bonusrunde, men her ble det bare småpenger. De resterende pengene skal spares til premieren på Starburst hos Betsson! Totalt ble det et 50-talls runder og en småpen gevinst på en onsdags kveld!

Du kan forøvrig prøve både Hall of Gods og Starburst gratis her hos oss!

Hent dine 10 gratisrunder hos Betsson i dag – alt kan skje!