hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 10 gratis spinn hos Betsson i helgen!

10 gratis spinn hos Betsson i helgen!

Det er deilig med helg og det er deilig med free spins – kombinert gir dette en nærmest uslåelig opplevelse, og dette er et faktum Betsson har forstått! De deler derfor rundhåndet ut free spins både i dag, lørdag, og i morgen på søndag!

Lørdag kan du få 5 gratis runder på den fantastiske spilleautomaten Gonzo’s Quest! Hvis du er heldig kan det hende at du får oppleve den morsomme Avalance-funksjonen, og se Gonzalo gjøre moonwalken sin!

På søndag venter det atter 5 nye runder, men denne gangen på jackpot-monsteret Hall of Gods! I denne automaten som er inspirert av norrøn mytologi stiger jackpotten til stadighet, og mega jackpot er i skrivende stund oppe i nesten 3,9 millioner euro – eller omtrent 30 millioner kroner!

Vi minner til stadighet om den heldige studenten fra Hordaland som stakk av med en gigajackpott på over 90 millioner kroner ved hjelp av noen skarve free spins – og det var nettopp her, hos Betsson, det skjedde!

Vilkår
Det følger alltid vilkår med på slike free spins, og det er heller ikke noe unntak her. Gevinster vunnet på gratis spinn må omsettes 35 ganger innen 5 dager før de kan tas ut, og bonuspenger som er igjen etter disse 5 dagene blir fjernet.

Benytt dette tilbudet umiddelbart! Det er for dumt å la være og det koster heller ingenting – det eneste du risikerer er å vinne en gevinst!

Logg inn på Betsson i dag og finn frem til automaten Gonzo’s Quest og finn rundene dine – gjør det samme i morgen på Hall of Gods!

Gå til Betsson og hent dine gratisrunder nå!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!