10 gratis spinn hos Betsson i helgen!

Det er deilig med helg og det er deilig med free spins – kombinert gir dette en nærmest uslåelig opplevelse, og dette er et faktum Betsson har forstått! De deler derfor rundhåndet ut free spins både i dag, lørdag, og i morgen på søndag!

Lørdag kan du få 5 gratis runder på den fantastiske spilleautomaten Gonzo’s Quest! Hvis du er heldig kan det hende at du får oppleve den morsomme Avalance-funksjonen, og se Gonzalo gjøre moonwalken sin!

På søndag venter det atter 5 nye runder, men denne gangen på jackpot-monsteret Hall of Gods! I denne automaten som er inspirert av norrøn mytologi stiger jackpotten til stadighet, og mega jackpot er i skrivende stund oppe i nesten 3,9 millioner euro – eller omtrent 30 millioner kroner!

Vi minner til stadighet om den heldige studenten fra Hordaland som stakk av med en gigajackpott på over 90 millioner kroner ved hjelp av noen skarve free spins – og det var nettopp her, hos Betsson, det skjedde!

Vilkår
Det følger alltid vilkår med på slike free spins, og det er heller ikke noe unntak her. Gevinster vunnet på gratis spinn må omsettes 35 ganger innen 5 dager før de kan tas ut, og bonuspenger som er igjen etter disse 5 dagene blir fjernet.

Benytt dette tilbudet umiddelbart! Det er for dumt å la være og det koster heller ingenting – det eneste du risikerer er å vinne en gevinst!

Logg inn på Betsson i dag og finn frem til automaten Gonzo’s Quest og finn rundene dine – gjør det samme i morgen på Hall of Gods!

Gå til Betsson og hent dine gratisrunder nå!