hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 10 Gratis Runder på Mega Fortune hos Betsafe!

10 Gratis Runder på Mega Fortune hos Betsafe!

Ikke før hadde vi her på NorskeSpilleautomater.com slått fast at jackpotten på Mega Fortune hos Betsafe rett og slett var blitt diger, før Betsafe knaller til med et solid tilsvar! Betsafe gir nå nemlig sine kunder en gylden mulighet til å stikke av med den gigantiske jackpotten på 35,5 millioner kroner ved å tilby dem 10 gratisrunder på spillet! Stort mer generøs går det nesten ikke an å være!

Mega Fortune jackpotten har aldri vært større, og den formelig bare venter på å bli vunnet av en heldig sjel. Det forspranget som Betsafe gir deg ved å tilby 10 gratisrunder er det rett og slett bare å prøve. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn og hente de ti gratisrundene dine på din konto. Tanken på at disse gratisrundene kan hjelpe deg med å vinne den megasvære Mega Fortune jackpotten er intet mindre enn frydefull.

Vi anbefaler deg riktignok å ikke kaste bort tida, for det hadde jo vært ergerlig hvis en annen kom deg i forkjøpet og vant nettopp disse vanvittige 35,5 millioner norske kroner på en gratisrunde fra Betsafe.

Regler og vilkår

Ingen herlige tilbud og muligheter uten et visst sett med regler med i pakken. Disse 10 gratisrundene må du hente før fredag 11. februar 2011 kl. 23.59 CET, og det beste av alt er at denne kampanjen bare gjelder for selskapets norske kunder! Dette er selvsagt en grov forskjellsbehandling, men det er en forskjellsbehandling vi her på berget absolutt kan finne oss i. Du må omsette bonusen din 35 ganger innen 3 dager har gått før du kan ta ut din bonus. Spill som ikke gjelder for å oppfylle disse omsetningskravene er Roulette, Black Jack, Craps og alle video poker spill. Bonusen kan selvsagt bare mottas én gang pr person/konto, familie, adresse, e-post adresse, bankkort, IP adresse osv.

Utenom dette forbeholder Betsafe seg retten, som vanlig, til å endre krav og betingelser til enhver tid, og at det er spillerens oppgave å holde seg oppdatert på disse.

Hent dine 10 gratisrunder på Mega Fortune hos Betsafe i dag!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!