hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 10 Freespins på Trolls hos Betsson!

10 Freespins på Trolls hos Betsson!

Lanseringen av Trolls har blitt gjennomført på diverse nettsteder rettet mot spilling, og dette gjelder selvsagt også for Betsson. Betsson velger derimot å gjøre litt mer ut av sin lansering og tilbyr både sine nye og gamle kunder en aldri så liten stimulans i forbindelse med slippet av spillet. Det er nemlig ingenting som klinger bedre i ørene på nordmenn enn ordet gratis, og dette tilbudet er nemlig gratis i tillegg til at du kan raske med deg litt penger hvis du er riktig heldig.

Betsson tilbyr kundene sine 10 freespins på Trolls rett og slett bare for å markere lanseringen av dette nye mystiske spillet! Dette tilbudet er det bare å ta i mot, av den enkle grunn for at du ikke skal gå glipp av 10 gratis runder og 10 runder med pur moro!

Det eneste du trenger å gjøre for å motta dette tilbudet er å logge inn på din Betsson spillekonto. Deretter åpner du spillet Trolls, før du på enklest mulige vis starter dine 10 gratis spinn! Enklere, men samtidig mer sjenerøst kan det faktisk ikke gjøres. Benytt din sjanse nå!

Trolls er en multimynts videoautomat som består av 5 hjul og 20 innsatslinjer hvor du kan vinne opptil 120,000 mynter. I denne videoautomaten finner vi også selvsagte elementer slik som Wilds og Scatters. Trolls har imidlertid en Golden Wild funksjon som innebærer at dette er en wild som bare vises på hjul tre. Hvis Golden Wild inngår i en vinnende gevinstlinje vil gevinsten din multipliseres med 4!.

Får du 3 eller flere scattere vinner du freespins – antallet freespins avhenger av hvor mange scattere du får, men man kan vinne opptil 30 freespins hvis man får 5 scattere!

Stikk innom Betsson og ta i mot dine 10 freespins på Trolls!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!