hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 10 freespins på Hall Of Gods hos ComeOn

10 freespins på Hall Of Gods hos ComeOn

Jackpotten på Hall of Gods har som tidligere nevnt her på siden passert hele 30 millioner kroner, og nå får du 10 free spins på automaten hos ComeOn!

Ingen hadde blitt mer lykkelig enn gjengen i ComeOn hvis nettopp du hadde stukket avgårde med den store jackpotten, og de gir deg nå derfor en hjelpende hånd på veien!

10 gratisrunder
I forrige uke skrev vi her på siden at jackpotten hadde passert 30 millioner kroner og nå begynner det for alvor å røre seg litt rundt spilleautomaten Hall of Gods. 10 gratisrunder kan være akkurat det du trenger for å sveive inn det som for øyeblikket er den største online jackpott! 30 millioner kroner hadde virkelig vært noe å gått inn i høstmørket med!

For å kunne vinne 10 gratisrunder må du satse 250 kroner på en kombinasjon av Gonzo’s Quest og/eller Starburst før torsdag 9. august kl. 23.59. Hvis du gjennomfører dette kravet vil du få kreditert 10 freespins på Hall of Gods på din konto på fredag den 10. august. Gratisrundene vil være tilgjengelig for deg inntil 20. august kl. 23.59.

Hall of Gods er en spilleautomat fra Net Entertainment som har norrøne guder og gudelære som tematikk og vi finner her karakterer som Odin, Thor, Frøya, Idunn, Loke og Hugin og Munin samt Midgardsormen. Vær ikke i tvil: Hall of Gods er en av de virkelig gode spilleautomatene som finnes på markedet, og bør kanskje appellere ekstra mye til nordmenn pga. sitt tema. Du kan lese alt om Hall of Gods på våre sider og prøve automaten gratis der!

Opptil 2000 kroner i bonus for nye spillere

For å nyte godt av tilbud som dette må du være kunde hos ComeOn, og hvis du registrerer en konto hos selskapet via våre sider får du en bonus på ditt første innskudd på 200% opptil 2000 kroner + 20 gratisrunder på spilleautomaten Boom Brothers! Sett inn 500 kroner og spill med 1500 kroner. Sett inn 1000 kroner og spill med 3000 kroner!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!