hit
        counter
Hjem / Casino Kampanjer / 10 freespins på Evolution hos Betsafe!

10 freespins på Evolution hos Betsafe!

I dag er den offisielle lanseringsdatoen på den nye spilleautomaten Evolution fra Net Entertainment, og automaten har dukket opp i listen over tilgjengelige spill hos Betsafe!

Med lanseringen av nye spilleautomater følger det nesten bestandig med muligheter til å prøve automatene med gratis runder, og dette er selvsagt også tilfellet denne gangen. Betsafe bruker å være tidlig ute med lanseringen av nye NetEnt-automater, og det har de også vært denne gangen. I tillegg til lanseringen gir de ut hele 10 gratisrunder på Evolution, slik at du har muligheten til å prøve automaten fullt ut helt gratis!

Du logger deg enkelt og greit inn på Betsafe og åpner Evolution fra menyen der. Når automaten er lastet inn ligger det 10 gratisrunder ventende på deg med en hyggelig melding attpåtil! Her er det så defintivt verdt å prøve lykken, for kommer man seg f.eks. til gratisrundene kan alt skje!

Evolution er en automat som har 5 hjul, 3 rader og 25 fastlåste gevinstlinjer. Automaten tilbyr også wilds og et freespin-spill hvor man får oppleve den spennende Evolution-funksjonen. Denne funksjonen sørger for at alle symboler i en vinnende kombinasjon utvikler seg til neste nivå og utbetaler bedre premier! Tøff funksjon som gjør automaten meget vel verdt å spille på! Utover dette så er topputbetalingen på 44.000 mynter. Det kanskje mest påfallende med Evolution er det fantastiske lydbildet og den softe grafikken som liksom hyller oss inn i bomull og bare gir gode assosiasjoner. Du kan forøvrig prøve Evolution gratis her.

Bonus på 300% til nye Betsafe-kunder

Har du ikke en konto hos Betsafe anbefaler vi at du registrerer en her hos oss for å få en bonus på ditt første innskudd på 300% opptil €150! Setter du inn €50 gir dette deg maksimal bonus på €150, og totalt €200 å spille for!

FÅ 405 FREESPINS NÅ

Bli den første til å få vite om eksklusive tilbud, freespins, bonuser og nyheter ved å melde deg på våre nyhetsbrev i dag! Du får også hele 405 freespins uten innskudd, umiddelbart etter at du har påmeldt deg.

NESTEN FERDIG!

Vennligst bekreft at vi har registrert din riktige epostadresse ved å klikke på bekreftelseslinken i eposten vi sendte deg. Hvis du ikke mottar noen epost fra oss innen et par minutter, så vennligst sjekk søppelmappen din. Etter å ha bekreftet din epostadresse, vil du motta linken til dine 405 free spins umiddelbart.

Få dine freespins nå!