10 free spins på Jack and the Beanstalk hos Mr Green!

Mr Green har konkludert med at selv om det nye året akkurat har begynt, så er det jaggu på tide å slå til med en aldri så liten feiring av det så langt! Mr Green tilbyr derfor de kundene som har satt inn penger på sin spillekonto før torsdag 12. januar 10 gratisrunder på video spilleautomaten Jack and the Beanstalk!

Hvordan får jeg mine gratisrunder?
Dine vel fortjente gratisrunder er tilgjengelig med det samme du har logget deg inn på din spillekonto hos Mr Green, og det beste av alt er at tilbudet varer helt frem til 31. januar.

Som om ikke det var nok, så har vi i NorskeSpilleautomater.com enda et bevis på at Mr Green virkelig har tatt på seg de grønne, fine spanderbuksene sine: Det er ikke noe omsetningskrav på gratisrundene, så festen kan rett og slett bare begynne!

Ingen gratisrunder?
Ikke bekymre deg! Mr Green forsikrer de som ikke fikk gratisrunder i denne omgangen om at det vil komme flere muligheter for free spins i tiden som går i mot oss!

Spill Jack and the Beanstalk gratis
Som alltid er vi på NorskeSpilleautomater.com på høyden når det gjelder spilleautomater, og hvis du ønsker å spille Jack and the Beanstalk helt gratis har du muligheten til å gjøre det her hos oss. Klikk på linken under og du blir tatt med til automaten, hvor du også kan lese en omfattende beskrivelse av Jack and the Beanstalk og dens funksjoner

Spill Jack and the Beanstalk gratis!

Mr Green Casinobonus
Er du ikke kunde hos Mr Green sier du? Mr Green gir alle sine nye kunder en 100 % inntil 3000 kroner på det første innskuddet de gjør på sin spillekonto! Dette betyr at om du setter inn 3000 kroner den første gangen du setter inn penger, får du 3000 kroner i bonus – totalt 6000 kroner å spille for. Før disse pengene kan tas ut må de omsettes 25 ganger.

Hent dine 10 gratisrunder på Jack and the Beanstalk!