Vinn billetter til Danmark-Norge i København hos NordicBet!

Er du en av de mange nordmenn som er litt over gjennomsnittet fotballinteressert? Kanskje følger du fotball-landslagets kamp for å komme seg til EM tett? Hos NordicBet har du i alle fall nå muligheten til å vinne billetter til Norges viktige EM-kvalifiseringskamp på bortebane mot Danmark i den 6. september 2011!

Vi vet alle at det er et helt spesielt trøkk i kampene mellom Norge og Danmark, og dette trykket er spesielt stort når vi befinner oss i Parken i København. Hvis Norge klarer et godt resultat der er vi mange skritt nærmere det ultimate målet som er EM-sluttspill i Polen og Ukraina sommeren 2012! Ingenting hadde vel vært mer morsomt enn at «norske fjellaber» snyter «de danske drenge» for en sluttspillplass? Og nå har du altså sjansen til å vinne en billett og oppleve dramaet live!

Konkurransen NordicBet arrangerer handler om at du må ha den høyeste nettogevinsten over 20 sammenhengende runder, og alle casinospill kvalifiserer i denne konkurransen. Du har derfor muligheten til å velge ditt absolutte favorittspill. Konkurransen startet allerede den 15. juli og avsluttes derfor den 15. august – altså om 5 dager! Men det er ingen grunn til bekymring – det er de 20 beste rundene som vinner, og det er derfor mer enn tid nok til å sikre seg et godt utgangspunkt for å kunne kapre billettene.

Premien er faktisk litt større enn bare billetter til kamper. Hvis man vinner får man to billetter, to netter på hotell i København og hele 5000 kroner i reisepenger.

Det er jo et kjent uttrykk som sier: Det er deilig å være norsk i Danmark! Aldri før har vel dette vært mer tydelig enn nå.

Gå til NordicBet i dag og kjemp om billettene til Danmark-Norge og en drømmetur til København!