Vinn billetter til Danmark-Norge i København hos NordicBet!

Er du en av de mange nordmenn som er litt over gjennomsnittet fotballinteressert? Kanskje følger du fotball-landslagets kamp for å komme seg til EM tett? Hos NordicBet har du i alle fall nå muligheten til å vinne billetter til Norges viktige EM-kvalifiseringskamp på bortebane mot Danmark i den 6. september 2011!

Vi vet alle at det er et helt spesielt trøkk i kampene mellom Norge og Danmark, og dette trykket er spesielt stort når vi befinner oss i Parken i København. Hvis Norge klarer et godt resultat der er vi mange skritt nærmere det ultimate målet som er EM-sluttspill i Polen og Ukraina sommeren 2012! Ingenting hadde vel vært mer morsomt enn at «norske fjellaber» snyter «de danske drenge» for en sluttspillplass? Og nå har du altså sjansen til å vinne en billett og oppleve dramaet live!

Konkurransen NordicBet arrangerer handler om at du må ha den høyeste nettogevinsten over 20 sammenhengende runder, og alle casinospill kvalifiserer i denne konkurransen. Du har derfor muligheten til å velge ditt absolutte favorittspill. Konkurransen startet allerede den 15. juli og avsluttes derfor den 15. august – altså om 5 dager! Men det er ingen grunn til bekymring – det er de 20 beste rundene som vinner, og det er derfor mer enn tid nok til å sikre seg et godt utgangspunkt for å kunne kapre billettene.

Premien er faktisk litt større enn bare billetter til kamper. Hvis man vinner får man to billetter, to netter på hotell i København og hele 5000 kroner i reisepenger.

Det er jo et kjent uttrykk som sier: Det er deilig å være norsk i Danmark! Aldri før har vel dette vært mer tydelig enn nå.

Gå til NordicBet i dag og kjemp om billettene til Danmark-Norge og en drømmetur til København!

100 free spins og 100 kr gratis!

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!