Unibet Open 2010 i Golden Sands – Bulgaria

Unibet 2

Rydd plass i kalenderen og gjør deg klar for en tur til svartehavskysten og Unibet Open i Golden Sands – Bulgaria! Turneringen besøker for første gang denne turistperlen og Unibet håper på å sette ny rekord i antall deltakende nordmenn. Eventen går av stabelen den 3 Juni, og du har nå muligheten til å vinne gratis deltakelse i det som ventes å bli en stor begivenhet for pokerelskere.

Begivenheten varer i 4 dager og avsluttes den 6 Juni. Skulle du ønske å kjøpe deg direkte inn i turneringen er dette selvfølgelig også mulig, men ønsker du å la Unibet betale fornøyelsen er altså muligheten nå tilstede. Via daglige satelitter kan du kvalifisere deg til ukesfinalene og dermed spille om en pakkereise som dekker fly, hotell buy-in og garantert mye, mye, mye moro. Skulle du bli sulten er det også kjekt å vite at hotellpakken inkluderer frokost og middag hver eneste dag.

Så, over til hvordan du kan få nyte denne begivenheten på billigst mulig måte. De to billigste satelittene er daglige Free-Rolls og €3 Satelitter som spilles henholdsvis kl 19:00 og 20:00 CET. Gjennom disse to turneringene kan man vinne seg buy-in i de daglige €15 Rebuy turneringene og €30 Freezeout turneringene hvor man spiller om en billett til ukesfinalen. Ønsker du å hoppe over disse stegene kan du koste på deg €275 + €25 som gir deg innpass i ukesfinalen. Ukesfinalen spilles Søndager kl 20:30 CET og det er her man kjemper om gratisbillettene som gir både deltakelse, kost og losji dekket i hovedturneringen.

Sjekk ut kvalifiseringsoppsettet her!

Kvalifiseringsturneringene gir deg en unik mulighet til å få oppleve en fartsfylt og meget spennende event som garantert kommer til å falle i smak for kortspillelskere. Det skal også nevnes at deltakelse i turneringen også innebærer godt med alkoholkonsum og garantert moro i de sene nattetimene. Pakken du kan vinne har en verdi på svimlende €2,750, eller i overkant av NOK 20,000! Det betyr at en reise som ellers ville kostet mer enn hva den vanlige mannen i gata har råd til nå kan gå til praktisk talt hvem som helst.

Ønsker du heller å kjøpe deg direkte inn i turneringen koster dette €1,500 + €150, altså rundt NOK 13,000. Benytt deg av denne unike muligheten og opplev Europas mest populære pokertour! Dersom du ikke er medlem av Unibet kan du registrere deg her.