hit
counter
Vurdering
Spillinformasjon
  • UtgiverUnder the Sea
  • Hjul5
  • Gevinstlinjer30
  • FreespinsJa
  • JackpotNei
InstaCasino

2.000 kroner og 25 RealSpins

Spill nå!
Dunder

20 000 kroner og 200 freespins

Spill nå!
Rizk

13.000 kroner og 125 freespins

Spill nå!

Under The Sea

Hvert eneste år når sommeren nærmer seg begynner vi sakte men sikkert å dagdrømme om late dager ved vannet, og i spilleautomaten Under The Sea er det nettopp denne stemningen vi får oppleve. Dykk ned i det glassklare vannet og nyt den herlige sommer-feelingen året rundt!

Under The Sea er en spilleautomat fra Betsoft som har 5 hjul og 30 gevinstlinjer, og av funksjoner kan vi more oss med wilderstatter, scattersymbol, gratisrunder og et bonusspill hvor vi drar på skattejakt under vann! I Under The Sea spiller vi med 1-5 mynter pr. linje og med en verdi på disse myntene som går fra 0.02 til 0.50. Den høyeste innsatsen pr. spinn i Under The Sea blir derfor på 75 kreditter.

Du finner mer undervannsmoro i automatene Subtopia og Leagues of Fortune!

Wilderstatter

Symbolet av perlemuslingen er spillets wilderstatter og har derfor en jokerfunksjon. Dette symbolet kan derfor inngå i kombinasjoner sammen med andre ordinære symboler og dermed være et symbol som ofte skaper vinnende kombinasjoner. Hvis man får 1, 2 eller 3 wildsymboler inkludert i en vinnende kombinasjon vil gevinsten bli multiplisert med henholdsvis 2x, 4x eller 8x! Wildsymbolet danner imidlertid ikke vinnende kombinasjoner sammen med scatteren eller bonussymbolet.

Scattersymbol

Scattersymbolet i Under The Sea er symbolet av det gamle skipsvraket, og dette er derfor et symbol som ikke er avhengig av å opptre langs bestemte gevinstlinjer for å gi utbetaling. Så lenge man får 2 eller flere slike symboler i en hvilken som helst posisjon på hjulene vinner man gevinster i form av både penger og gratisrunder.

Scatterutbetalinger

2 scattere utbetaler 300 mynter.
3 scattere gir 8 gratisrunder.
4 scattere gir 12 gratisrunder.
5 scattere gir 15 gratisrunder.

I gratisrundene blir alle gevinstene man vinner multiplisert med 2 i forhold til det som står oppgitt i utbetalingstabellen!

Bonusspill

Hvis man får 3 skattekiste-symboler hvor som helst på hjulene starter bonusrunden i Under The Sea. I bonusspillet har man muligheten til å tjene penger på å finne skatter i kisten, og her er det mulig å finne noen riktig pene gevinster.

Oppsummering av Under The Sea

Under The Sea er en koselig 3D-automat som garantert vil vinne en god del fans. Den har de fleste funksjonene man ser etter i en spilleautomat, selv om den ikke beriker oss med nye detaljer eller funksjoner. Grafikken er som vanlig upåklagelig fra Betsoft og denne automaten er så definitivt verdt å prøve.

Fordeler
  • Gratisrunder
  • Bonusspill
  • Grafikk
Ulemper
  • Noe forutsigbart

100 free spins og 100 kr gratis!

Meld deg på nyhetsbrevet og få 100 free spins med en gang!

+ 100 kroner helt gratis på Jackpot 6000!

Over 5000 fornøyde medlemmer allerede!

Takk for din påmelding!